18/02/2020
Γυναικείο ποδόσφαιρο | Τρίτη 23 Απριλίου 2019 - 18:21

Βέλη της Γλυφάδας σε ΕΠΟ και ΠΑΟΚ, δεν κατεβαίνει στο εξ αναβολής ματς

Απίστευτη η μη συναίνεση του πρωταθλητή ΠΑΟΚ στο γυναικείο ποδόσφαιρο στο αίτημα της ομάδας των νοτίων προαστίων της Αθήνας να μην γίνει τη Μ. Τετάρτη το εξ αναβολής και παντελώς αδιάφορο βαθμολογικά ματς

Ολομέτωπη επίθεση κατά της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας εξαπέλυσε την Μ. Τρίτη (23/4) η γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου της Γλυφάδας.

Αιτία η άρνηση της ΕΠΟ να αποδεχθεί το αίτημα της για αλλαγή ημέρας - λόγω αδυναμίας της να μεταβεί στη Θεσσαλονίκη - στο εξ αναβολής εκτός έδρας παιχνίδι της με τον ΠΑΟΚ το οποίο έχει οριστεί για τη Μ. Τετάρτη (23/4).

Από τα βέλη της Γλυφάδας δεν ξεφεύγει ούτε ο «Δικέφαλος του Βορρά» ο οποίος έχοντας στεφθεί ήδη πρωταθλητής δεν συναίνεσε ώστε το παιχνίδι να μεταφερθεί για τις 12 Μαΐου.

Έπειτα και από αυτή την εξέλιξη, η ομάδα των νοτίων προαστίων της ομάδας αποφάσισε να μην κατέβει να αγωνιστεί. Και φυσικά γίνεται κατανοητό ότι η Γλυφάδα έχει δίκιο να φωνάζει, ενώ δεν αποκλείειται να υπάρχει και στοχοποίηση εναντίον της από την ΕΠΟ με αφορμή και τις πρόσφατες διαμαρτυρίες της ομάδας για το θέμα της Πελετίδου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Η ΕΠΟ έχει ορίσει για αύριο Μ. Τετάρτη το εξ αναβολής παιχνίδι της ομάδας μας με τον ΠΑΟΚ.

Από την πρώτη στιγμή και πριν τον νέο ορισμό του εξ αναβολής ματς είχαμε ενημερώσει την Ομοσπονδία για την αδυναμία της ομάδας να μεταβεί στη Θεσσαλονίκη εργάσιμη ημέρα και μάλιστα εν μέσω εορταστικού ωραρίου.

Λάβαμε την διαβεβαίωση ότι μετά τα παιχνίδια της περασμένης Κυριακής και αφού ξεκαθαρίσει η κατάσταση στο πρωτάθλημα ( όπως και έγινε) θα γινόταν νέος ορισμός για τις 12 Μαΐου μετά από αίτημα μας. Εμείς ως ομάδα υποβάλαμε το αίτημα εμπρόθεσμα όπως ο κανονισμός ορίζει αναφέροντας και τους λόγους της αντικειμενικής δυσκολίας να μεταβούμε για το ματς.

Δυστυχώς η Ομοσπονδία για μια ακόμα φορά δεν τήρησε τα συμφωνηθέντα ενημερώνοντας και χρησιμοποιώντας το ως πρόσχημα μας ότι δεν συμφωνεί ο ΠΑΟΚ.

Με νέα επιστολή μας χτες Μ. Δευτέρα ενημερώσαμε πάλι το αγωνιστικό της ΕΠΟ ,την ΚΕΔ, την Επιτροπή του γυναικείου ποδοσφαίρου και τον ΠΑΟΚ ( ζητήσαμε από την αρμόδια αρχή να ενημερώσει το αντίπαλο σωματείο), ώστε να μην ταλαιπωρηθούν ομάδες και διαιτητές ,ότι δεν θα μεταβούμε για το ματς για τους λόγους που αναφέρουμε στις επιστολές μας ζητώντας εκ νέου να οριστεί το ματς στις 12/5/19.

Μας κάνει κατάπληξη το γεγονός ότι η Ομοσπονδία ένα βαθμολογικά αδιάφορο ματς όχι μόνο για τις διαγωνιζόμενες ομάδες αλλά και για το πρωτάθλημα αρνήθηκε να το ορίσει κατά το αίτημα μας και να διευκολύνει την ομάδα όταν μάλιστα σε όλα τα χρόνια παρουσίας μας δεν έχουμε υποβάλλει ΠΟΤΕ αίτημα αναβολής αγώνα και ενώ η ίδια για ασήμαντη αφορμή αναβάλλει ματς και τα ορίζει κατά παράβαση του ΚΑΠ.

Από την άλλη μας θλίβει το γεγονός της άρνησης της ομάδας του ΠΑΟΚ ο οποίος μάλλον την Κυριακή 12/5/19 Θα έχει προγραμματίσει “εκκλησιασμό” της ομάδας και δεν θέλει να τον αναβάλλει. Η διοργανώτρια αρχή μάλλον νομίζει ότι είναι εύκολο εργαζόμενες ερασιτέχνες αθλήτριες να μπορούν να λείψουν από την εργασία τους δύο ημέρες μέσα σε εορταστική περίοδο.

Εν αναμονή λοιπόν της απόφασης της πειθαρχικής Επιτροπής».

Μοιραστείτε το: