06/06/2020
ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ | Δευτέρα 22 Απριλίου 2019 - 20:05

Παπαβασιλείου: «Πολύ πετυχημένη χρονιά για τον Εργοτέλη»

Αυτό τόνισε ο τεχνικός του Εργοτέλη μετά την ισοπαλία κόντρα στην Α.Ε. Καραϊσκάκης

Στο 1-1 με την Α.Ε. Καραϊσκάκης έμεινε ο Εργοτέλης, με τον Νίκκι Παπαβασιλείου να κάνει έναν απολογισμό της φετινής σεζόν στη συνέντευξη Τύπου.

Ο τεχνικός των Ηρακλειωτών δήλωσε πολύ ευχαριστημένος, κρίνοντας πολύ πετυχημένη τη χρονιά για την ομάδα του.

«Θέλαμε να τελειώσαμε τη χρονιά στην έδρα μας με νίκη, όμως δεν τα καταφέραμε. Στο δεύτερο ημίχρονο ήμασταν κυρίαρχοι στο παιχνίδι, δημιουργήσαμε πολλές φάσεις και γενικά αν ήταν μια ομάδα που έπρεπε να κερδίσει, αυτή ήταν η δική μας.

Θέλω να πω ότι είμαι πολύ ευχαριστημένος όλη τη χρονιά απ' όλα τα παιδιά. Πιστεύω παίξαμε πολύ καλό ποδόσφαιρο και εξελίξαμε πολλά παιδιά και γενικότερα όλους τους παίκτες τόσο μέσα από τα παιχνίδια όσο και μέσα από την προπόνηση αλλά και τη φιλοσοφία που έχουμε σαν ομάδα. Νομίζω είναι μια πολύ πετυχημένη χρονιά για τον Εργοτέλη. Και στο Κύπελλο κάναμε μια φανταστική πορεία όπως και στο πρωτάθλημα. Ίσως με λίγη ωριμότητα θα μπορούσαμε να είμαστε στις πρώτες θέσεις, όμως δεν παύει η χρονιά να είναι επιτυχημένη.

Όσον αφορά το τελευταίο ματς με τη Δόξα Δράμας, θέλουμε να τελειώσουμε τη χρονιά με επιτυχία και ίσως δώσουμε ευκαιρία και σε κάποια παιδιά που δεν έπαιξαν φέτος», είπε ο Παπαβασιλείου.

Μοιραστείτε το: