06/06/2020
ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ | Δευτέρα 22 Απριλίου 2019 - 20:12

Τσιώλης: «Μεγάλη ευθύνη η Παναχαϊκή»

Ο έμπειρος τεχνικός εξέφρασε την επιθυμία παραμονής στην ομάδα της Πάτρας

Για πρώτη φορά επί τεχνικής ηγεσίας του Σάκη Τσιώλη η Παναχαϊκή έπαιξε ελκυστικό ποδόσφαιρο τη Δευτέρα (22/4) και αυτό αποτυπώθηκε και στο σκορ με νίκη 2-0 επί του Ηρόδοτου. Οι «κοκκινόμαυροι» έτσι εξασφάλισαν την παρουσία του στην Σούπερ Λίγκα2, εφόσον γίνει η αναδιάρθρωση, κάτι που θεωρεί θετικό ο προπονητής. Παράλληλα, στη συνέντευξη Τύπου που ακολούθησε της αναμέτρησης στην Πάτρα, ο έμπειρος προπονητής εξέφρασε την επιθυμία να παραμείνει.

«Η Σούπερ Λίγκα2 είναι μια κατηγορία που έχει ένα οικονομικό δέλεαρ και με σωστή οργάνωση μπορεί να σταθεί στα πόδια της και να φτιάξει μια μεγάλη και καλή ομάδα για να ανέβει στην Σούπερ Λίγκα 1. Η επόμενη μέρα είναι πολύ μεγάλη για την Παναχαϊκή που θα παίξει στην Σούπερ Λίγκα 2», είπε αρχικά ο Σάκης Τσιώλης και εξήγησε:

«Οι ιθύνοντες της ομάδας να βάλουν από αύριο κάτω τα πράγματα και να χαράξουν την νέα πορεία σε μια μεγάλη ομάδα όπως είναι η Παναχαϊκή. Το πλάνο το δικό μου δουλεύει στο μυαλό μου για την επόμενη μέρα αν η διοίκηση μου δώσει το οκ για να προχωρήσουμε μαζί. Είναι μεγάλη η ευθύνη γιατί η Παναχαϊκή είναι ένα μεγάλο όνομα με κόσμο και βαριά ιστορία. Αν μείνω η ομάδα θα έχει το δικό μου στίγμα».

Μοιραστείτε το: