05/06/2020
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ | Σάββατο 20 Απριλίου 2019 - 01:25

Ανέβασε ψηλά τις απαιτήσεις του ο Σα

Ο Πορτογάλος γκολκίπερ ζητάει ένα ποσό που αγγίζει το 1 εκατ. ευρώ και το θέμα του έχει… κολλήσει

Πιο γρήγορα πίστευαν στον Ολυμπιακό ότι θα υπάρξουν ευχάριστα μαντάτα για την παραμονή του Ζοσέ Σα στην ομάδα, αλλά κάποια τελευταία γεγονότα έχουν αλλάξει τα οικονομικά δεδομένα για τον Πορτογάλο πορτιέρε. Η κλήση του στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της πατρίδας του έχει παίξει σημαντικό ρόλο για να ανεβάσει κι άλλο τις απαιτήσεις του, που δεν είναι εύκολο να ικανοποιηθούν από τους «ερυθρόλευκους».

Το ποσό που φέρεται να αξιώνει ο Σα αγγίζει το 1 εκατ. ευρώ, ποσό που αποτελεί πολυτέλεια για οποιονδήποτε τερματοφύλακα στην Ελλάδα. Από την στιγμή, μάλιστα, που δεν έχει ανακοινωθεί ακόμα το συμβόλαιο του αρχηγού του Ολυμπιακού, Κώστα Φορτούνη, φαίνεται οξύμωρο να ικανοποιηθεί άμεσα στο οικονομικό σκέλος ο Πορτογάλος.

Ο Σα έχει αποκτηθεί από την Πόρτο με την μορφή δανεισμού και έχει δείξει ότι είναι ένας πολύ καλός τερματοφύλακας. Η παρουσία του στον Ολυμπιακό τον έχει βοηθήσει να ανεβάσει τις μετοχές του στο ποδοσφαιρικό χρηματιστήριο και είναι δεδομένο πως τον έχουν πλησιάσει κι άλλες ομάδες. Από το περιβάλλον διαρρέεται ότι έχει μια πολύ καλή πρόταση στα χέρια του.

Στον Ολυμπιακό είναι δεδομένη η πρόθεση παραμονής του Σα, όμως όσο το θέμα καθυστερεί και δεν κλείνει τώρα, οι πιθανότητες μειώνονται για τους «ερυθρόλευκους».

Μοιραστείτε το: