28/02/2020
Διοικητικά - Δικαστικά | Παρασκευή 19 Απριλίου 2019 - 18:16

Πήγαν για Μ. Δευτέρα όλα τα ματς στη Football League!

Κυριακή (21/4) μένουν το τηλεοπτικό Απόλλων Λάρισας - Πλατανιάς και το Σπάρτη - Απόλλων Πόντου

Άνω κάτω όλη η Β' Εθνική... Βασιλειάδης και Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης με αφορμή τη φιέστα του ΠΑΟΚ «τρέλαναν» το πρόγραμμα της 29ης αγωνιστικής της Football League.

Ήδη τα Ηρακλής - Βόλος και Εργοτέλης - Α.Ε. Καραϊσκάκης αλλαξαν ημέρα και από Κυριακή (21/4) πήγαν Μεγάλη Δευτέρα (22/4).

Ωστόσο, επειδή υπάρχουν αντιδράσεις απο τις υπόλοιπες ομάδες για λόγους ισονομίας, η διοργανωτρια θα μεταθέσει όλα τα ματς για την ίδια ημέρα πλην του τηλεοπτικού Απόλλων Λάρισας - Πλατανιάς και του Σπάρτη - Απόλλων Πόντου που θα μείνουν Κυριακή.

Αξίζει να σημειωθεί ότι την Παρασκευή (19/4) οι άνθρωποι της Ένωσης Β' Εθνικής κατέβαλαν τεράστιες προσπάθειες για να αλλάξουν εισιτήρια, κάτι που ήταν εξαιρετικά δύσκολο λόγω του ότι υπήρχε αυξημένη ζήτηση ελέω Πάσχα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Σας γνωρίζουμε πως το αναλυτικό πρόγραμμα της 29ης αγωνιστικής ημέρας του Πρωταθλήματος FOOTBALL LEAGUE αγωνιστικής περιόδου 2018-2019, σε συνέχεια των εγγράφων της Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης και προκειμένου να διασφαλιστεί η ισονομία και αξιοπιστία του Πρωταθλήματος της Football League, διαμορφώνεται ως εξής:

Έτσι, το πρόγραμμα της αγωνιστικής διαμορφώνεται ως εξής:

Κυριακή (21/4)

Απόλλων Λάρισας – Πλατανιάς (ΕΡΤ3)

Σπάρτη - Απόλλων Πόντου

Μεγάλη Δευτέρα (22/4, 15:00)

Αιγινιακός - Κέρκυρα

ΑΟΧ-Κισσαμικός - Δόξα Δράμας

Παναχαϊκή - Ηρόδοτος

Εργοτέλης - Α.Ε. Καραϊσκάκης

Ηρακλής - Βόλος

Τρίκαλα - Αήττητος Σπάτων 3-0 ά.ά.

* Ο αγώνας Α.Ο ΤΡΙΚΑΛΑ – ΑΗΤΤΗΤΟΣ ΣΠΑΤΩΝ δε θα διεξαχθεί, μετά την αποβολή της ΠΑΕ ΑΗΤΤΗΤΟΣ ΣΠΑΤΩΝ από το πρωτάθλημα αγωνιστικής περιόδου 2018-2019, σύμφωνα με την απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου της FOOTBALL LEAGUE την 22α/3/2019.

Μοιραστείτε το: