14/07/2020
ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ | Πέμπτη 18 Απριλίου 2019 - 21:08

Παραιτήθηκε από μέλος του Ερασιτέχνη Απόλλωνα Σμύρνης ο Γιώργος Εμμανουήλ

Τι αναφέρει ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής της «Ελαφράς Ταξιαρχίας» στην επιστολή του προς τον πρόεδρο του Γυμναστικού Συλλόγου

Δεν θα συνεχίσει να προσφέρει τις υπηρεσίες του στον Ερασιτέχνη Απόλλωνα Σμύρνης ο Γιώργος Εμμανουήλ.

Και αυτό διότι ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής της «Ελαφράς Ταξιαρχίας» υπέβαλε την Τρίτη (17/4), κατά την τελευταία συνεδρίαση του Δ.Σ., την παραίτησή του.

Μάλιστα, σε επιστολή του προς τον πρόεδρο του Γ.Σ., Παναγιώτη Καταβέλο, εξηγεί τους λόγους της αποχώρησής του.

Αναλυτικά η επιστολή του Γιώργου Εμμανουήλ: «Αξιότιμε Πρόεδρε κύριε Καταβέλλο, Αξιότιμα μέλη του Δ.Σ. Με την επιστολή μου αυτή με ημερομηνία 17 Απριλίου 2019 σας γνωστοποιώ τα κάτωθι:

Μετά από εικοσι δύο μήνες στο Διοικητικό συμβούλιο του ερασιτέχνη Απόλλωνα Σμύρνης και βλέποντας τις δυσκολίες που υπάρχουν σε όλα τα τμήματα - εξαιρώντας το πόλο όπου έχει έναν εξαίρετο χορηγό αλλά και έναν δυναμικό έφορο - και βλέποντας ότι ο τρόπος που διαχειριστήκαμε το ποδοσφαιρικό τμήμα μας δεν είναι αυτός που συνάδει με τις αρχές μου θα ήθελα να υποβάλλω την παραίτηση μου και από έφορος αλλά και από μέλος του διοικητικού συμβουλίου.

Αισθάνομαι τον εαυτό μου σαν μια παρένθεση μέσα σε αυτό χωρίς να έχω δημιουργήσει κάτι αξιέπαινο για τον μελλοντικό ποδοσφαιρικό Απόλλωνα παρόλο που έχουμε αξιόλογους προπονητές και κάποια σημαντικά ακατέργαστα - για μένα ακόμα - ταλέντα.

Ο συνεργάτης μου κύριος Γιώργος Κανελλάκης όπως επίσης και ο κύριος Γιώργος Κατρανάς είναι δύο άτομα που όλο αυτό το διάστημα έχουν κάνει πολύ περισσότερα από μένα στο τμήμα μας και τους εύχομαι καλή συνέχεια στο δύσκολο έργο.

Για το μεν πρώτο θα’ θελα να αναφέρω ότι είναι ένας παράγοντας που δεν πρέπει επ’ ουδενί να χαθεί από τον ιστορικό σύλλογο μας είναι ένας οικονομικός αιμοδότης που πρέπει να βρίσκεται εδώ για το καλό του συλλόγου μας.

Για τον δεύτερο που αναφέρθηκα είναι ένας αξιόλογος άνθρωπος και πραγματικός Απολλωνιστής που δίνει όλο του το είναι για τα μικρά ποδοσφαιρικά τμήματα μας.

Όταν πριν δύο χρόνια μου έγινε η τιμή να είμαι στα δρώμενα του συλλόγου από τον Πρόεδρο που κατ εμέ είναι ένας άνθρωπος που πιστεύω ότι έχει δώσει κάτι παραπάνω και απ την ζωή του για τον ιστορικό μας σύλλογο ανταποκρίθηκα θετικά με πολλά όνειρα.

Πίστεψα ότι θα χουμε την δυνατότητα να δημιουργήσουμε κάτι διαφορετικό από τα προηγούμενα χρόνια όμως μάταια. Παρακαλώ όπως γίνει δεκτή η παραίτηση μου και ευχαριστώ για την όποια συνεργασία είχαμε τους μήνες αυτούς μεταξύ μας και εύχομαι σε όλους σας καλή συνέχεια και καλή δύναμη.

Με εκτίμηση προς όλα τα μέλη του Δ.Σ. ΑΠΟΛΛΩΝΑ ΣΜΥΡΝΗΣ.

Εμμανουήλ Γεώργιος».

Μοιραστείτε το: