07/06/2020
ΑΕΚ | Τετάρτη 17 Απριλίου 2019 - 21:14

Τον ακριβό Ντιένγκ κοιτάζει η ΑΕΚ

Σύμφωνα με τους Αλγερινούς ο 21χρονος κεντρικός μέσος από το Μάλι βρίσκεται στη λίστα και της Λανς

Έναν παίκτη από ομάδα της Αλγερίας φέρεται να κοιτάζει η ΑΕΚ, σύμφωνα με τον τοπικό Τύπο. Ο λόγος για τον Αλιού Ντιένγκ της Αλγκέρ, αλλά δεν πρόκειται για μία απλή και φτηνή περίπτωση. Ο 21χρονος κεντρικός μέσος από το Μάλι είναι στη λίστα και της γαλλικής Λανς, αλλά από την αλγερινή ομάδα

«Είναι η αλήθεια ότι ο Ντιένγκ εξετάζεται από αρκετά ξένα κλαμπ, αλλά δεν συζητάμε να φύγει. Θα συναντηθούμε να συμφωνήσουμε για νέο συμβόλαιο και αύξηση αποδοχών. Ο Ντιέγκ δεν πωλείται. Και πρέπει να το καταλάβουν και οι ομάδες. Θα φύγουν μόνο όσους δεν θέλει ο προπονητής» δήλωσε στην ιστοσελίδα competition ο νέος τεχνικός διευθυντής της Αλγκιέρ, Ομάρ Γκριμπ.

Βεβαίως, το συμβόλαιο του Ντιένγκ με τη ομάδα της Αλγερίας ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2020, αλλά σύμφωνα με όσα έχουν διαρρεύσει από την αφρικανική ομάδα υπάρχει οψιόν ανανέωσης. Μάλιστα, λέγεται ότι τον Ιανουάριο αρνήθηκε πρόταση ενός γαλλικού κλαμπ, που πρόσφερε 1,9 εκατ. ευρώ για τον Ντιένγκ. Πρόκειται για μία ακριβή περίπτωση για την ΑΕΚ, εφόσον ισχύουν αυτά τα οικονομικά δεδομένα για τον ύψους 1,84 μ. μέσο.

Μοιραστείτε το: