06/06/2020
ΑΕΛ | Τρίτη 16 Απριλίου 2019 - 22:22

Νέα απάντηση Κούγια σε Πηλαδάκη

«Προσπαθείς να καταστρέψεις την ΑΕΛ μου», δήλωσε ο μεγαλομέτοχος των «βυσσινί» * «Ένα ακόμα σενάριο επιστημονικής φαντασίας», λέει ο πρώην

Ο… χορός των δηλώσεων ανάμεσα σε Αλέξη Κούγια και Κώστα Πηλαδάκη συνεχίζονται με αμείωτο ρυθμό με τελευταία τη νέα τοποθέτηση της Τρίτης (16/4) από τον μεγαλομέτοχο της ΑΕΛ. Μάλιστα, ο ιδιοκτήτης των «βυσσινί» κατηγορεί τον πρώην ισχυρό άντρα της ΠΑΕ ότι προσπαθεί να καταστρέψει στην ομάδα. Από την άλλη, ο Πηλαδάκη μιλάει για «παραλήρημα».

«Με ενημέρωσαν για τη δήλωση του Πηλαδάκη και πολύ δωρικά θα πω το εξής:

Και βέβαια μου έσωσες τη ζωή μου, όταν με βρήκες από την αφυδάτωση λιπόθυμο, πηγαίνοντας με στο νοσοκομείο, αλλά στο ορκίζομαι ότι δεν περίμενα από εκείνη την ημέρα και μετά την ευγνωμοσύνη μου να τη ζυγίζεις με 1.750.000€, που εκβιαστικά μου πήρες μέχρι τώρα, για ένα γήπεδο για το οποίο δεν έχεις χαλάσει ούτε ένα ευρώ και που η αγάπη μου για τους οπαδούς μας με έχει αναγκάσει να υποκύψω στους εκβιασμούς σου.

Έφτασες στο σημείο να έχεις αφήσει τις οικογένειες της Λάρισας και τα μικρά παιδιά χωρίς νερό, γιατί ζήτησες 70.000€ για τις καφετέριες, για τις οποίες κανείς δεν ενδιαφέρθηκε και για τις οποίες σου προσέφερα, ενώ είχαμε εισπράξεις 12.000€, 20.000€ το χρόνο.

Και βέβαια είμαι ευγνώμων γι αυτό που έκανες για μένα, κάτι που θα το έκανε κάθε άνθρωπος, αλλά σήμερα εγώ δεν σε έβρισα, εσύ προσπάθησες να με υποτιμήσεις με τη δήλωση σου για να προστατεύσεις τους αγνώμονες προς τον κόσμο Δώνη, Νταμπίζα και Κωνστάντο που προσπάθησαν να μας υποβιβάσουν.

Εσύ με τις ενέργειες σου και με αυτούς που συνεργάζεσαι στη Λάρισα προσπαθείς να με καταστρέψεις μέσω του ενοικίου των 400.000€ του AEL FC ARENA το χρόνο και να καταστραφεί και η ΑΕΛ μου, αφού με τα χρήματα που παίρνεις θα μπορούσα να κάνω 2 μεταγραφές των 200.000€ το χρόνο.

Καληνύχτα», είναι δήλωση του Αλέξη Κούγια που αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα της ΠΑΕ ΑΕΛ και απάντησε σε όσα είχε πει ο Πηλαδάκης το βράδυ της Δευτέρας (15/4): «Άκουσα τις δηλώσεις του κ. Κούγια σε ραδιόφωνο της Θεσσαλονίκης. Δεν θα τον ακολουθήσω στο νέο παραλήρημά του. Ξεχνάω ποιά υπ αριθμόν δήλωσή του είναι που έλεγε ότι δεν θα ξανακάνει δηλώσεις, πράγμα που δείχνει και την αξιοπιστία των όσων λέει. Απλά ένα ακόμα σενάριο επιστημονικής φαντασίας … του Απριλίου».

Όσο για την πιο πρόσφατη δήλωση του Κούγια, η τοποθέτηση του Πηλαδάκη είναι η εξής: «Ό,τι είχα να πω το είπα και ότι λέω παρά πέντε δεν τα αλλάζω και τέταρτο».

Μοιραστείτε το: