06/06/2020
Ελλάδα | Κυριακή 14 Απριλίου 2019 - 10:52

Ζητά αποζημίωση 3 εκατομμυρίων ευρώ ο Κωνσταντίνος Αγγελίδης

Μετά το σοβαρότατο τροχαίο που είχε, εξηγεί στην αγωγή του ότι έχει μείνει ουσιαστικά φυτό

Άρδην έχει αλλάξει η ζωή του Κωνσταντίνου Αγγελίδη μετά το σοβαρότατο τροχαίο που είχε τα Χριστούγεννα του 2017, όταν οδηγός λεωφορείου αστικών συγκοινωνιών προσπάθησε αιφνιδιαστικά να διασχίσει σχεδόν κάθετα τη Λεωφόρο Βουλιαγμένης, με τον γνωστό παρουσιαστή να «καρφώνεται» πάνω του με τη μηχανή του.

Έκτοτε, ο ίδιος και η οικογένειά του δίνουν τεράστια μάχη και τώρα με αγωγή ζητούν να αποζημιωθούν.

Ο Αγγελίδης με τη σύζυγό του, Ευαγγελία Βαρσάμη, ζητούν περίπου 3 εκατομμύρια ευρώ από τον οδηγό, σημειώνοντας ότι οι νοητικές και κινητικές βλάβες είναι τέτοιες που ουσιαστικά έχουν καταστήσει τον γνωστό παρουσιαστή φυτό.

Έτσι, ζητάει 2.796.000 ευρώ και η σύζυγός του 108.000 ευρώ για την ανατροφή του 8χρονου παιδιού τους μέχρι να συμπληρώσει το 22ο έτος της ηλικίας του.

Συγκεκριμένα, στην αγωγή, όπως αποκαλύπτει η «Real News», σημειώνεται μεταξύ άλλων: «Υπέστην και συνεχίζω να υφίσταμαι σωματικούς πόνους, ψυχική και σωματική ταλαιπωρία, άγχος για τη μελλοντική πορεία της υγείας μου και έχω περιέλθει σε δυσμενέστατη ψυχολογική κατάσταση, ιδίως λόγω της μόνιμης, ισόβιας και μη αναστρέψιμης αναπηρίας μου.

Συνεχίζω να έχω επιπλοκές από διάφορες μολύνσεις η προκειμένου να πραγματοποιηθούν αναγκαίες θεραπείες αναγκάζομαι να εισάγομαι συνέχεια στα νοσοκομεία. Αδυνατώ να επικοινωνήσω ακόμα και με οικεία μου πρόσωπα, αδυνατώ να αυτοεξυπηρετηθώ, αφού ούτε καν να σιτιστώ μόνος μου δεν μπορώ.

Όλα τα ανωτέρω δυσμενή προς την υγεία και σωματική μου ακεραιότητα συνέβησαν σε πολύ νεαρή ηλικία (μόνο 43 ετών) και μάλιστα στη χρονική περίοδο που ήμουν στο απόγειο της καριέρας μου. Δε θα μπορέσω να έχω ποτέ ξανά ομαλή κοινωνική και οικογενειακή ζωή.

Δεν θα μπορέσω να έχω ουσιαστική επικοινωνία με την σύζυγό μου. Δεν θα μπορέσω να έχω ξανά επαγγελματική εξέλιξη. Έχω καταστεί μόνιμα ανάπηρος με πλήρη αδυναμία μετακίνησης αυτοσυντήρησης και επικοινωνίας με το περιβάλλον (…) Έχω πλήρη έκπτωση των νοητικών μου λειτουργιών. Σε γενικές γραμμές, έχω γίνει φυτό».

Μοιραστείτε το: