25/06/2019
Μπάσκετ | Κυριακή 14 Απριλίου 2019 - 09:16

Κάκωση οσφυικής μοίρας στη σπονδυλική στήλη ο Τζέρι Σμιθ

Ο άσος του Ηφαίστου τραυματίστηκε άσχημα στο ματς με το Ρέθυμνο

Άπαντες «πάγωσαν» όταν ο Τζέρι Σμιθ έπεσε άτσαλα στο έδαφος στο ματς με το Ρέθυμνο το Σάββατο (13/4) και χτύπησε το κεφάλι του.

Ο Αμερικανός γκαρντ του Ηφαίστου χτύπησε στο πίσω μέρος του κεφαλιού κατά τη διάρκεια της 4ης περιόδου ύστερα από διεκδίκηση της μπάλας και ζαλιζόταν.

Ευτυχώς, κατάφερε να σταθεί στα πόδια του και διακομίστηκε στο νοσοκομείο για περαιτέρω εξετάσεις.

Όπως ενημέρωσε αργότερα η ομάδα του, έχει υποστεί κάκωση οσφυικής μοίρας στη σπονδυλική στήλη και θα ακολουθήσει φαρμακευτική αγωγή και φυσικοθεραπείες, με το ιατρικό τιμ να παρακολουθεί συνεχώς την κατάστασή του.

Αναλυτικά η ενημέρωση: «Ο Τζέρι Σμιθ εξετάστηκε από τον γιατρό της ομάδας μας ορθοπαιδικό χειρουργό και Διευθυντή Α' Ορθοπαιδικής Κλινικής «Αρθροσκοπικής Χειρουργικής και Αθλητικών Κακώσεων» στο θεραπευτήριο Metropolitan General Dr. Ανδρέα Καραγιάννη, υποβλήθηκε στον απαραίτητο ακτινολογικό έλεγχο και σε αξονική τομογραφία στο νοσοκομείο της Λήμνου το οποίο ευχαριστούμε για τις πολύτιμες υπηρεσίες του. Τ’ αποτελέσματα έδειξαν ότι έχει υποστεί κάκωση οσφυϊκής μοίρας στην σπονδυλική στήλη (αριστερά). Ο Αμερικανός γκαρντ θ’ ακολουθήσει φαρμακευτική αγωγή, θα κάνει φυσικοθεραπείες και η κατάστασή του θα παρακολουθείται από το ιατρικό επιτελείο της ομάδας μας. Η οικογένεια του Ηφαίστου εύχεται στον αθλητή μας, ταχεία ανάρρωση».

Μοιραστείτε το: