18/08/2019
Διοικητικά - Δικαστικά | Πέμπτη 11 Απριλίου 2019 - 17:06

Πληρώνουν τρεις της Γ’ Εθνικής

Πρόστιμα σε Προοδευτική, Αχαρναϊκό και Α.Ε. Νεάπολης * Ορίστηκε εκ νέου το Αθλοπαιδιές Κω - Ηρακλής Μαριτσών στις γυναίκες

Το χέρι στην τσέπη καλούνται να βάλουν τρεις ομάδες που συμμετέχουν στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής, όπως αποφάσισε η Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΟ.

Συγκεκριμένα, την Πέμπτη (11/4) έγινε γνωστό ότι Προοδευτική, Αχαρναϊκός και Α.Ε. Νεάπολης τιμωρήθηκαν με πρόστιμο για τα ματς τους με Ο.Φ. Ιεράπετρας, Νίκη Τραγανού και Εθνικός αντίστοιχα

Παράλληλα, διατάχθηκε ο επανορισμός του αγώνα της Γ’ Κατηγορίας Γυναικών μεταξύ Αθλοπαιδιών Κω και Ηρακλή Μαριτσών.

Αναλυτικά οι αποφάσεις: «Η Πειθαρχική Επιτροπή, κατά την τελευταία της συνεδρίαση, έλαβε τις ακόλουθες αποφάσεις.

Κηρύσσει το εγκαλούμενο σωματείο με την επωνυμία "Προοδευτική Νεολαία" ελεγκτέο για πειθαρχικά αδικήματα που τελέστηκαν στις 24.3.2019, στον αγώνα Γ’ Εθνικής Κατηγορίας μεταξύ των ομάδων των σωματείων με τις επωνυμίες "Προοδευτική Νεολαία" και "ΟΦ Ιεράπετρα" στο Δ.Γ. ΝΙΚΑΙΑΣ. Επιβάλλει στο εγκαλούμενο σωματείο χρηματική ποινή ύψους χιλίων οκτακοσίων ευρώ (1.800).

Κηρύσσει το εγκαλούμενο σωματείο με την επωνυμία Αχαρναϊκός ελεγκτέο για πειθαρχικό αδίκημα που τελέστηκε στις 24.3.2019 στον αγώνα Γ’ Εθνικής Κατηγορίας μεταξύ των ομάδων των σωματείων με τις επωνυμίες "Αχαρναϊκός" και "Νίκη Τραγανού". Επιβάλλει στο εγκαλούμενο σωματείο χρηματική ποινή ύψους διακοσίων πενήντα (250) ευρώ.

Κηρύσσει το εγκαλούμενο σωματείο με την επωνυμία "Νεαπόλεως ΑΕ" ελεγκτέο για πειθαρχικά αδικήματα που τελέστηκαν στις 24-3-2019, στον αγώνα Γ’ Εθνικής Κατηγορίας μεταξύ των ομάδων των σωματείων με τις επωνυμίες "Νεαπόλεως ΑΕ" και "Εθνικός ΟΦΠΦ" στο γήπεδο Νεάπολης Λασιθίου. Επιβάλλει στο εγκαλούμενο σωματείο χρηματική ποινή ύψους χιλίων εκατόν εξήντα επτά (1.167) ευρώ.

Διατάσσει τον επανορισμό του ποδοσφαιρικού αγώνα της Γ΄ Κατηγορίας Γυναικών αγωνιστικής περιόδου 2018-2019, που είχε αρχικά ορισθεί για τις 24.3.2019, αλλά δεν διεξήχθη, μεταξύ των ομάδων των αθλητικών σωματείων με τις επωνυμίες "Αθλοπαιδιών ΚΩ" και "Ηρακλής Μαριτσών", μέσα σε χρονικό διάστημα δέκα πέντε (15) ημερών από την έκδοση αυτής της απόφασης».

Μοιραστείτε το: