31/05/2020
Πρωτάθλημα Νέων | Σάββατο 6 Απριλίου 2019 - 16:34

Επεισόδια και διακοπή στην Αγυιά!

Οπαδοί της Παναχαϊκής εισέβαλαν στον αγωνιστικό χώρο και στα αποδυτήρια της Κέρκυρας στον ημιτελικό του πρωταθλήματος Κ19 της Β’ Εθνικής * 0-2 κέρδιζαν οι Φαίακες

Απίστευτα πράγματα… Δεν ολοκληρώθηκε ποτέ - ελέω επεισοδίων - ο πρώτος ημιτελικός του πρωταθλήματος Νέων της Β’ Εθνικής ανάμεσα στην Παναχαϊκή και την Κέρκυρα το Σάββατο (6/4).

Ήταν το 86ο λεπτό στη γήπεδο της Αγυιάς όταν ο Στεργίου έγραψε το 0-2 για τους Φαίακες και πανηγύρισε προκλητικά μπροστά στους οπαδούς των γηπεδούχων.

Τα όσα ακολούθησαν δεν έχουν προηγούμενο… Εκτός από την ένταση ανάμεσα στους πάγκους των δύο ομάδων, υπήρξε και εισβολή οπαδών της Παναχαϊκής στον αγωνιστικό και στα αποδυτήρια των νησιωτών και, μάλιστα, έπεσε και ξύλο. Παράλληλα, προπηλακίστηκαν και δημοσιογράφοι που βιντεοσκοπούσαν τα επεισόδια.

Φυσικά το παιχνίδι δεν μπορούσε να συνεχιστεί, με τον ρέφερι Ρούτση να το διακόπτει οριστικά και πλέον η ομάδα Νέων των Αχαιών να κινδυνεύει με βαριά τιμωρία.

ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ: Oικονομόπουλος, Βασιλόπουλος, Λαζανάς (69΄ Κοντός), Καλαμπόκας, Καρμακόλιας, Μαχαίρας (57΄ Βαρσαμίδης), Μασούρας, Β. Παπαγεωργίου, Αγριμάκης (77΄ Μακρής), Τσότρας (46΄ Βασιλικόπουλος), Λιμάτσι. 

ΚΕΡΚΥΡΑ: Tζαφέστας, Γκόγκος, Βλάχος, Γκίτσης, Γατζόλης, Κέντρος, Τσάνης, Μπαμιόγλου (77΄ Πέτρου), Στεργίου, Φετεινίδης (69΄ Μπουντάνι), Παναγιωτίδης. 

Πηγή ΦΩΤΟ: patragoal.gr

Μοιραστείτε το: