01/06/2020
ΑΕΛ | Τρίτη 2 Απριλίου 2019 - 12:23

Δεν δίνει εισιτήρια σε ΠΑΟΚ και Ολυμπιακό η ΑΕΛ

Δεν θα υπάρχουν ούτε στα εκδοτήρια, παρά μόνο θα διατεθούν με πολλή προσοχή σε φίλους των «βυσσινί»

Την τακτική της κόντρα στους «μεγάλους» όσον αφορά τη διάθεση των εισιτηρίων συνεχίζει η ΑΕΛ.

Την 28η αγωνιστική οι «βυσσινί» υποδέχονται τον ΠΑΟΚ και, όπως ξεκαθάρισαν την Τρίτη (2/4), δεν θα διαθέσουν εισιτήρια για τους φίλους των φιλοξενουμένων.

Μάλιστα, δεν θα ανοίξουν καν τα εκδοτήρια, με όσους φίλους της ΑΕΛ δεν έχουν διαρκείας που έτσι κι αλλιώς τους εξασφαλίζουν θέση, να πρέπει να τα προμηθευτούν μεμονωμένα και με ταυτότητα και ΑΜΚΑ από τα γραφεία της ΠΑΕ.

Το ίδιο θα ισχύσει και για τον αγώνα με τον Ολυμπιακό την τελευταία αγωνιστική.

Αναλυτικά η ενημέρωση: «1. H ΠΑΕ ΑΕΛ ανακοινώνει ότι, όπως μέχρι σήμερα, δεν διαθέτει εισιτήρια για τους οπαδούς των αντιπάλων λεγομένων μεγάλων ομάδων και το ίδιο θα ισχύσει και τώρα.

2. Ειδικά για το παιχνίδι με την ΠΑΕ ΠΑΟΚ δεν θα υπάρξουν εκδοτήρια στο γήπεδο ούτε την ημέρα του αγώνα ούτε τις προηγούμενες ημέρες.

Στο γήπεδο θα εισέλθουν μόνο:

α) Όσοι διαθέτουν εισιτήρια διαρκείας,

β) Όσοι θα προμηθευτούν εισιτήρια ημέρας από τα γραφεία της ΠΑΕ Κύπρου 72 με τις νόμιμες προυποθέσεις (επίδειξη αστυνομικής ταυτότητας – ΑΜΚΑ).

γ) Δεν θα διατεθούν από τα γραφεία ομαδικά εισιτήρια, παρά μόνο μεμονωμένα.

δ) Δωρεάν θα εισέλθουν στο γήπεδο τα παιδιά έως 12 ετών και δωρεάν θα εισέλθουν στο γήπεδο οι αθλητές έως 12 ετών όλων των ακαδημιών του Νομού Λάρισας συνοδευόμενα από τους προπονητές τους.

Τα παιδιά των ακαδημιών τόσο της ΠΑΕ ΑΕΛ όσο και των άλλων ακαδημιών θα καταλάβουν τις θέσεις στις θύρες 1 – 2 & 23 που παραδοσιακά διατίθεντο για τον ιστορικό σύνδεσμο οργανωμένων Monsters.

Τα ίδια ακριβώς θα ισχύσουν και για τον αγώνα με την ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ την τελευταία αγωνιστική.

Οι τιμές των εισιτηρίων που μπορούν να προμηθευτούν οι οπαδοί της ΑΕΛ από τα γραφεία της ΠΑΕ ΑΕΛ από την Πέμπτη 4/4/2019 είναι οι εξής:

ΘΥΡΕΣ: 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 - ΚΑΝΟΝΙΚΟ €15,00.

ΘΥΡΕΣ: 14, 15, 16, 17, 19, 20, 21, 22 – ΚΑΝΟΝΙΚΟ €30,00.

ΘΥΡΑ: 18 VIP – ΚΑΝΟΝΙΚΟ €60,00».

Μοιραστείτε το: