19/07/2019
Άλλα αθλήματα | Τρίτη 26 Μαρτίου 2019 - 00:59

Αποκαλύψεις Πετρούνια για τις δυσκολίες με τη Μιλλούση

«Θυμάμαι να ψάχνουμε, η Βασούλα κι εγώ, όλο το σπίτι, μήπως βρούμε λίγα ευρώ για να παραγγείλουμε σουβλάκια», εκμυστηρεύτηκε ο ανίκητος πρωταθλητής

Τίποτα δεν έρχεται εύκολα στη ζωή, για τους περισσότερους τουλάχιστον, ακόμα και το κάρμα τους είναι να γίνουν κορυφαίοι στο είδος. Ένας τέτοιος, είναι ο «άρχοντας των κρίκων», ο ανίκητος Έλληνας πρωταθλητής της ενόργανης γυμναστικής, Λευτέρης Πετρούνιας.

Ο υπεραθλητής παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό «Κ» και μίλησε για τις δυσκολίες που έχει περάσει με τη σύντροφό του Βασιλική Μιλλούση, αλλά και στον τρόπο που μεγάλωσε.

«Eχω την τύχη να βρίσκεται στο πλευρό μου η Βασιλική Μιλλούση. Από το 2014 είναι βράχος δίπλα μου. Θυμάμαι να ψάχνουμε, η Βασούλα κι εγώ, όλο το σπίτι, μήπως βρούμε λίγα ευρώ για να παραγγείλουμε σουβλάκια», είπε o Λευτέρης Πετρούνιας και θυμήθηκε τα παιδικά του χρόνια:

«Πριν μάθω να διαβάζω, βλέπαμε με τον αδερφό μου ξένες ταινίες, κοινωνικές, ακόμα και πολιτικές. Η μαμά μας διάβαζε τους υπότιτλους. Κι όταν η ταινία τελείωνε, μας ρωτούσε: «Τι καταλάβατε από όσα είδατε;». Ο πατέρας μου ήταν πρόεδρος στο συνδικαλιστικό όργανο των εκτελωνιστών και κάναμε άπειρες πολιτικές συζητήσεις. Έτσι μεγάλωσα. Περιβάλλομαι από καλούς φίλους: είμαστε από πέντε ετών μαζί, κοντεύουμε τα τριάντα και η σχέση μας παραμένει δυνατή» σημείωσε ο κορυφαίος Έλληνας αθλητής για τον τρόπο που τον μεγάλωσαν οι γονείς του.

Όσο για να το αν έχει καβαλήσει το καλάμι όλα αυτά τα χρόνια, η απάντησή του ήταν αφοπλιστική: «Με τέτοια οικογένεια, με τέτοια σύντροφο, με τέτοιους φίλους και με τους πολύτιμους συνεργάτες μου (…) πόσο πιο ασφαλές έδαφος θα μπορούσα να βρω; Ολοι μου δίνουν δύναμη, αλλά ταυτόχρονα με προσγειώνουν. Δεν προλαβαίνω καν να σκεφτώ να καβαλήσω το καλάμι. Θα μου έρθει αμέσως η σφαλιάρα».

Μοιραστείτε το: