26/06/2019
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ | Δευτέρα 25 Μαρτίου 2019 - 20:20

Όλα ανοικτά από Νάτχο για το μέλλον

«Μου αρέσει ο Ολυμπιακός, αλλά θέλω να παίζω» δήλωσε στους συμπατριώτες του ο Ισραηλινός μέσος

Οι πιθανότητες παραμονής του Μπίμπαρς Νάτχο στον Ολυμπιακό και την επόμενη σεζόν έχουν μειωθεί, βάσει της αγωνιστικής παρουσίας του. Ο αρχηγός της Εθνική Ισραήλ δεν έχει κερδίσει θέση βασικού και αυτό είναι κάτι που τον προβληματίζει. Γι’ αυτό και με δηλώσεις του σε ΜΜΕ της πατρίδας του τη Δευτέρα (25/3) τα άφησε όλα ανοικτά για το μέλλον του στους «ερυθρόλευκους»¨.

«Αυτό που επαναλαμβάνω και στους συμπαίκτες μου είναι πως ο προπονητής αποφασίσει να θα παίζω περισσότερο ή λιγότερο και το σέβομαι. Τι θα συμβεί την επόμενη σεζόν μόνο ο Θεός το ξέρει και είναι μεγάλος. Μου αρέσει ο Ολυμπιακός, αλλά θέλω να παίζω κιόλας», είπε χαρακτηριστικά ο Νάτχο.

Το θετικό με τον Ισραηλινό είναι ότι δεν έχει δημιουργήσει κάποιο εσωτερικό πρόβλημα στην ομάδα για το γεγονός ότι παραμένει εναλλακτική λύση στο πλάνο του Πέδρο Μαρτίνς. Ωστόσο, η σεζόν ολοκληρώνεται σε μερικές εβδομάδες και αμφότερες οι πλευρές θα πάρουν τις αποφάσεις τους. Άλλωστε, ο Νάτχο είναι από τους πιο ακριβοπληρωμένους παίκτες του Ολυμπιακού και είναι πολυτέλεια ένα τέτοιος ποδοσφαιριστής να… γυαλίζει τον πάγκο.

Μοιραστείτε το: