19/07/2019
Ελλάδα | Παρασκευή 22 Μαρτίου 2019 - 02:13

Αγκάλιασε το ξεκίνημα του Κώστα Αρβανίτη στην πορεία για την Ευρωβουλή η «Φυλή των Φίλων» (video)

Πλήθος κόσμου στήριξε με λόγια καρδιάς την έναρξη του προεκλογικού αγώνα του δημοσιογράφου και υποψήφιου ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ * Παπαδημούλης, Βασιλειάδης και πολλοί άλλοι βρέθηκαν δίπλα του * Εκεί ήταν και οι παλαίμαχοι του Απόλλωνα Σμύρνης!

Τίμησαν τον άνθρωπο, τον φίλο τους, τον δημοσιογράφο… Και όλα αυτά για τη συνέπεια του, την εντιμότητα - ακεραιότητα του και την πίστη στα πιστεύω του! Ο λόγος για τον Κώστα Αρβανίτη, που έκανε πρεμιέρα στον προεκλογικό αγώνα του το βράδυ της Πέμπτης (21/3) σε… άλλη διάσταση, όπως τιτλοφορείται η γνωστή τηλεοπτική εκπομπή, που αποτελεί συνώνυμο του αν και την άφησε πρόωρα, μη θέλοντας να εκμεταλλευτεί ούτε λεπτό προβολής από τη στιγμή της ανακοίνωσης της υποψηφιότητάς του στο ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ.

Η «Φυλή των Φίλων», μια παρέα ανθρώπων από διαφορετικούς χώρους, αλλά με κοινά ιδανικά ζωής που πορεύεται εδώ και 15 χρόνια σε δράσεις πολιτισμού και κοινωνικού προβληματισμού διοργάνωσε μια εκδήλωση στήριξης στον Κώστα Αρβανίτη «σφυρίζοντας» την έναρξη του προεκλογικού αγώνα του γνωστού και καταξιωμένου δημοσιογράφου.

Το «POLIS ART CAFE» στο κέντρο της Αθήνας ουσιαστικά μετατράπηκε σε μια τεράστια… αγκαλιά στήριξης για τον Κώστα Αρβανίτη, που δεν έκρυψε τη συγκίνησή του στην κατάμεστη αίθουσα μιλώντας για την ανάγκη να χτυπηθεί ο πάσης φύσεως φασισμός και να ενισχυθεί το ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ. Ο Κώστας Αρβανίτης αναγνώρισε τα σφάλματα που έγιναν τα χρόνια της αριστερής διακυβέρνησης, αλλά ξεκαθάρισε ότι δεν μπορούν να μιλούν οι «κλέφτες», που φτωχοποίησαν την χώρα και τον λαό.

Εκεί ήταν και μίλησαν πολλοί φίλοι του υποψήφιου ευρωβουλευτή καταδεικνύοντας το ήθος και την καθαρότητα του.

Από πλευράς πολιτικών προσώπων στο προεκλογικό ξεκίνημα του Κώστα Αρβανίτη μεταξύ άλλων ήταν ο αντιπρόεδρος του Ευρωκοινοβουλίου και επικεφαλής της Ευρωομάδας του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρης Παπαδημούλης, ο υφυπουργός Αθλητισμού, Γιώργος Βασιλειάδης, ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκος Ξυδάκης, ο διευθυντής της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ, Κώστας Ζαχαριάδης, ο βουλευτής Μεσσηνίας του ΣΥΡΙΖΑ και πρώην διαιτητής, Πέτρος Κωσταντινέας, ο ανεξάρτητος πλέον βουλευτής, Θανάσης Παπαχριστόπουλος και πρώην υπουργός - βουλευτής, Στέφανος Τζουμάκας.

Στην εκδήλωση ήταν και αρκετοί συνάδελφοι του Κώστα Αρβανίτη, που κατά καιρούς έχουν δουλέψει μαζί του, όπως η Μαριλένα Κατσίμη και ο Αλέξανδρος Κλώσσας, αλλά και εκπρόσωποι της μεγάλης αθλητικής αγάπης του, του Απόλλωνα Σμύρνης. Και αυτό διότι παραβρέθηκε αντιπροσωπεία των παλαιμάχων ποδοσφαιριστών της «Ελαφράς Ταξιαρχίας» με επικεφαλής τον πρόεδρο των βετεράνων του συλλόγου, Βασίλη Μαστρακούλη (μαζί του ήταν και οι Γεωργαράς, Παπαγεωργίου, Βενεδίκης) που πρόσφατα με ανακοίνωσή τους δήλωσαν τη στήριξη τους ανεξαρτήτως κομματικών πεποιθήσεων! Τέλος στην ίδια παρέα, ήταν και ο… φύλακας της πόλης τη νύχτα, Γιώργος Νάσιος και ένθερμος Απολλωνιστής (γνωστός ως «Batman» από το ξακουστό after bar της Αθήνας που ίδρυσε πριν από 30 χρόνια)!

Άπαντες ευχήθηκαν επιτυχία στον Κώστα Αρβανίτη και υπογράμμισαν το γιατί έχει ανάγκη το Ευρωκοινοβούλιο τέτοιες προσωπικότητες με όραμα, ιδέες και διάθεση για δουλειά.

-ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΤΗΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΕ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ

Μοιραστείτε το: