26/06/2019
Μπάσκετ | Παρασκευή 22 Μαρτίου 2019 - 01:11

Μπλατ: «Δεν υπάρχουν δικαιολογίες…»

Τι είπε ο κόουτς του Ολυμπιακού μετά την ήττα από τη Γκραν Κανάρια

Ο Ολυμπιακός πραγματοποίησε τραγική εμφάνιση στην έδρα της Γκραν Κανάρια την Πέμπτη (21/3) και μοιραία ηττήθηκε με 90-67.

Ο Ντέιβιντ Μπλατ ανέφερε πως δεν υπάρχουν δικαιολογίες για τη βαριά ήττα ωστόσο στάθηκε στις απουσίες των δύο βασικών γκαρντ των «ερυθρολεύκων» αλλά και στο δύσκολο ταξίδι.

«Συγχαρητήρια στην Γκραν Κανάρια, έπαιξε καλά. Είναι κακή εβδομάδα για να έχουμε ταξίδι στα Κανάρια Νησιά. Είναι ένα δύσκολο ταξίδι και δεν αντιδράσαμε σωστά σε αυτό. Όμως, δεν υπάρχουν δικαιολογίες. Προφανώς, δεν κάναμε σωστά πολλά πράγματα. Πρέπει γρήγορα να προχωρήσουμε. Μένουν δύο ματς στην έδρα μας. Πρέπει να τα πάρουμε αν θέλουμε να προκριθούμε. Εκεί πρέπει να είναι το μυαλό μας τώρα», δήλωσε αρχικά ο κόουτς των Πειραιωτών και συνέχισε:

«Προφανώς, μπορώ να αναφέρω μερικά ματς απέναντι σε μεγάλες ομάδες, που θα μπορούσαμε να έχουμε κερδίσει. Ήμασταν μέσα στα ματς. Είχαμε την ευκαιρία. Όμως, αυτά είναι τα αποτελέσματα. Θα μπορούσαμε να έχουμε πάει καλύτερα, σίγουρα. Παίζουμε χωρίς δύο βασικούς γκαρντ. Όταν βγάλεις τους δύο βασικούς γκαρντ από οποιαδήποτε ομάδα, θέλω να δω τι θα κάνει. Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που βρισκόμαστε σε αυτή την κατάσταση. Κάποιες φορές πρέπει να το αντιμετωπίσεις και αυτό και να βρεις τη λύση». 

Μοιραστείτε το: