19/07/2019
Διοικητικά - Δικαστικά | Πέμπτη 21 Μαρτίου 2019 - 17:50

Τέλος ο Αήττητος από τη Football League!

Η ομάδα των Σπάτων αποβάλλεται από το πρωτάθλημα μετά από διαπιστωτική πράξη της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού * Δεν γίνεται ο αγώνας με τη Σπάρτη

Πρόωρα και άδοξα ολοκληρώνεται η παρουσία του Αήττητου στο πρωτάθλημα της Β' Εθνικής!

Την Πέμπτη (21/3) η διοργανώτρια αρχή έλαβε στα χέρια της τη διαπιστωτική πράξη της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού, βάσει της οποίας η ομάδα των Σπάτων αποβάλλεται άμεσα λόγω του γνωστού θέματος με την εκπρόθεσμη κάλυψη του μετοχικού κεφαλαίου της ΠΑΕ.

Και παρά το ότι η ΕΕΑ ενημέρωσε ότι οι σχετικές ενστάσεις κατά του Αήττητου από Απόλλωνα Πόντου, Δόξα Δράμας και Αιγινιακό είναι υπό διάσκεψη, εντούτοις το ρεπορτάζ του a-sports.gr αναφέρει ότι η Ένωση Β' Εθνικής δια περιφοράς, λόγω της σοβαρότητας και της αμεσότητας του θέματος, πήρε την υπογραφή των ομάδων και προχωρά στην αποβολή των νεοφώτιστων.

Άλλωστε, η διοργανώτρια αρχή ήταν υποχρεωμένη να ακολουθήσει την εισήγηση της ΕΕΑ, αφού σε αντίθετη περίπτωση η ίδια θα ανακηρυσσόταν έκπτωτη.

Φυσικά, με αυτά τα δεδομένα δεν θα γίνει ποτέ το σαββατιάτικο (23/3) εκτός έδρας παιχνίδι με τη Σπάρτη για την 23η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Μοιραστείτε το: