19/07/2019
ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ | Τρίτη 19 Μαρτίου 2019 - 11:38

Πενθεί όλη η παναθηναϊκή οικογένεια (pic)

«Καλό ταξίδι αγαπημένε μας Θανάση», αναφέρει η ΚΑΕ * «Καλό ταξίδι στον πιο γνήσιο και πιστό στρατιώτη του Παναθηναϊκού», γράφει η ΠΑΕ * Τα συλλυπητήρια του Ερασιτέχνη και το μήνυμα του Δημήτρη Γιαννακόπουλου

Άλλη μια πολύ δύσκολη ημέρα βιώνει την Τρίτη (19/3) ο Παναθηναϊκός με την απώλεια του Θανάση Γιανννακόπουλου.

Σύσσωμη η παναθηναϊκή οικογένεια εκφράζει τη θλίψη της για τον θάνατο του εμβληματικού παράγοντα, με τα αγωνιστικά τμήματα να εκφράζουν τα συλλυπητήριά τους.

«Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ και σύσσωμη η Παναθηναϊκή οικογένεια εκφράζουν την ανείπωτη θλίψη τους για τον θάνατο του Θανάση Γιαννακόπουλου.

Ο άνθρωπος που αφιέρωσε τη ζωή του στην παναθηναϊκή ιδέα, έφυγε από κοντά μας την Τρίτη 19/3 σε ηλικία 88 ετών. Ο Θανάσης Γιαννακόπουλος γεννήθηκε το 1931 και από το 1992 μέχρι και σήμερα υπήρξε πιστός στρατιώτης δίνοντας πάντα το παρόν στο πλευρό της ομάδας μπάσκετ του Παναθηναϊκού. Επίσης, διετέλεσε πρόεδρος στον Παναθηναϊκό Α.Ο. και στο τμήμα βόλεϊ, προσφέροντας τα μέγιστα στον σύλλογο και συνολικά στον ελληνικό αθλητισμό.

Το σπουδαίο του έργο και η ανιδιοτελής αγάπη του για τον Παναθηναϊκό θα τον κρατήσουν για πάντα ζωντανό στο μυαλό και την καρδιά μας. Καλό ταξίδι αγαπημένε μας Θανάση Γιαννακόπουλε», αναφέρει η ΚΑΕ.

Η ΠΑΕ στη δική της ανακοίνωση εύχεται «καλό ταξίδι στον πιο γνήσιο και πιστό στρατιώτη του Παναθηναϊκού»: «Η οικογένεια του Παναθηναϊκού μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα θρηνεί το χαμό ακόμη ενός επίλεκτου μέλους του, του Θανάση Γιαννακόπουλου. Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός εκφράζει την οδύνη της για την απώλεια ενός σπουδαίου Παναθηναϊκού που αφιέρωσε τη ζωή του στην προώθηση των ιδεών του συλλόγου μας.

Ο Θανάσης Γιαννακόπουλος πρόσφερε -επί δεκαετίες- τα μέγιστα στο Τριφύλλι από όλες τις θέσεις. Από τον ΑΟ, του οποίου υπήρξε πρόεδρος επί σειρά ετών, την ΚΑΕ και την ΠΑΕ, ο Θανάσης έδινε πάντοτε το «παρών» στην πρώτη γραμμή της μάχης. Πάντα με στόχο να κρατάει στον υψηλότερο ιστό τη σημαία του Παναθηναϊκού.

Όπως και ο Παύλος, έτσι και ο Θανάσης, δεν πρόκειται να ξεχαστεί από τη μνήμη κανενός φίλου του Παναθηναϊκού αλλά και του ελληνικού αθλητισμού.

Καλό ταξίδι στον πιο γνήσιο και πιστό στρατιώτη του Παναθηναϊκού».

Από την πλευρά του ο Ερασιτέχνης σημειώνει: «Ο Παναθηναϊκός Αθλητικός Όμιλος εκφράζει την οδύνη του για τον θάνατο του Θανάση Γιαννακόπουλου. Ο σπουδαίος παράγοντας, που αφιέρωσε ολόκληρη τη ζωή του στα παναθηναϊκά ιδεώδη, έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 88 ετών, αφήνοντας πίσω του τεράστιο έργο.

Διετέλεσε πρόεδρος στον Παναθηναϊκό Αθλητικό Όμιλο και αντιπρόεδρος στην ΚΑΕ Παναθηναϊκός έχοντας τεράστια συνεισφορά στον Σύλλογο αλλά και στον ελληνικό αθλητισμό.

Το πάθος του και η αγάπη του για το «τριφύλλι» του έχουν χαρίσει ήδη μια ξεχωριστή θέση στο πάνθεον της «πράσινης» ιστορίας. Καλό ταξίδι τεράστιε Θανάση Γιαννακόπουλε…».

To δικό του «αντίο» στον θείο του είπε και ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος. Αρχικά ανέβασε στο Instagram μια φωτογραφία του εκλιπόντος με το μήνυμα «Καλό ταξίδι» και μια πράσινη καρδιά, ενώ στη συνέχεια ανέβασε και δύο φωτογραφίες των τριών αδελφών από τα νιάτα τους και πολλά χρόνια αργότερα, γράφοντας: «Παντού και πάντα μαζί».Μοιραστείτε το: