26/06/2019
ΗΡΑΚΛΗΣ | Δευτέρα 18 Μαρτίου 2019 - 17:17

Λάκης Παπαϊωάννου: «Να πορευθούμε όλοι μαζί στον Ηρακλή»

Η βετεράνος παίκτης του «Γηραιού» θεωρεί ότι για να προχωρήσει η ομάδα θα πρέπει άπαντες να ενώσουν τις δυνάμεις τους

Διαφορετικός ήταν ο φετινός στόχος του Ηρακλή και αλλιώς οδεύουν τα πράγματα. Ο «Γηραιός» ήθελε να… χτυπήσει την άνοδο στη Σούπερ Λίγκα, όμως αυτό δεν είναι εφικτό με τη μικρή βαθμολογική συγκομιδή της ομάδας. Για τα πεπραγμένα του «Γηραιού» μίλησε η πρώην μεγάλη δόξα της ομάδας, Λάκης Παπαϊωάννου, ο οποίος θεωρεί ότι πρέπει να συστρατευθούν άπαντες για το καλό του Ηρακλή.

«Είναι σύνηθες φαινόμενο, δυστυχώς. Δεν λαμβάνονται μέτρα. Είμαι στενοχωρημένος διότι έτσι απωθείται ο κόσμος από το γήπεδο. Το ποδόσφαιρο είναι γιορτή. Δεν έχουμε κάτι να χωρίσουμε. Κάποια στιγμή πρέπει να εφαρμόζονται οι νόμοι», είπε αρχικά για τη βία στα γήπεδα ο Παπαϊωάννου τη Δευτέρα (18/3) στον ραδιοσταθμό Metropolis και μετά ρωτήθηκε για τον Ηρακλή:

«Βλέπω ότι δεν πάνε καλά τα πράγματα. Δεν ξέρω γιατί, δεν είμαι μέσα. Διάβασα μια δήλωση του προπονητή, ο οποίος μου είναι και συμπαθής, και λέει να ξεχάσουμε την εποχή Χατζηπαναγή. Εγώ προσωπικά δεν μπορώ να την ξεχάσω. Να είμαστε και κάπου μετρημένοι με τις δηλώσεις. Η κριτική είναι πάντα κριτική. Θα υπάρχει και “ζήτω” και αποδοκιμασία. Πρέπει επιτέλους στον Ηρακλή να καταλάβουμε ότι πρέπει να πορευθούμε όλοι μαζί».

Μοιραστείτε το: