19/07/2019
ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ | Κυριακή 17 Μαρτίου 2019 - 18:56

Καραγεωργίου: «Δώσαμε δικαίωμα στον ΟΦΗ να κερδίσει εύκολα»

Τι είπε ο τεχνικός του Λεβαδειακού μετά την ήττα στο «Γεντί Κουλέ»

Κατώτερος των περιστάσεων παρουσιάστηκε στο Ηράκλειο ο Λεβαδειακός ο οποίος ηττήθηκε με 2-0 από τον ΟΦΗ.

Ο Νίκος Καραγεωργίου παραδέχθηκε ότι οι Κρητικοί ήταν καλύτεροι και πως, βάσει της απόδοσής της, η ομάδα του δεν μπορούσε να κερδίσει τίποτα από την αναμέτρηση.

Ωστόσο, επισήμανε πως ακόμα δεν έχει κριθεί τίποτα και πως θα παλέψει μέχρι τέλους για την παραμονή.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του τεχνικού των Βοιωτών:

«Ήρθαμε να παίξουμε ένα παιχνίδι στο οποίο έπαιζαν δύο ομάδες που διεκδικούν την παραμονή τους. Με τον τρόπο που το αντιμετωπίσαμε, φάνηκε ότι δεν μπορούσαμε να κερδίσουμε τίποτα από αυτόν τον αγώνα. Ο αντίπαλος κέρδισε κατά κράτος όλες τις μονομαχίες, έβαλε κάτω την μπάλα και έτσι κέρδισε και μάλιστα μπορώ να πω ότι το έκανε λίγο εύκολα γιατί εμείς του δώσαμε το δικαίωμα να το κάνει. Παρ’ όλα αυτά, γίνεται μια προσπάθεια που έχει φτάσει στο σημείο να έρθει κοντά σε αυτούς που βρίσκονται ψηλότερα και μπορούν να μείνουν στην κατηγορία.

Έχω την αίσθηση ότι μπορούμε να το καταφέρουμε αρκεί η απόδοση μας και το πάθος μας να μην είναι σαν το σημερινό. Το ποδόσφαιρο είναι αντρικό άθλημα και η διεκδίκηση είναι το κύριο συστατικό. Συγχαρητήρια στον ΟΦΗ και βέβαια έχουμε μάχες μπροστά μας. Θα πάει μέχρι την τελευταία αγωνιστική. Έχουμε διαφορά τριών βαθμών από την θέση μπαράζ. Οι τρεις βαθμοί είναι μια νίκη, έχουμε μπροστά μας τρία παιχνίδια και αν το πετύχουμε έχουμε τις ελπίδες μας».

Μοιραστείτε το: