23/05/2019
ΓΓΑ | Σάββατο 16 Μαρτίου 2019 - 00:54

Βασιλειάδης: «Παρά τις εντάσεις υπήρξε ταύτιση απόψεων πως πρέπει να βρεθεί λύση...»

Αυτό τόνισε ο υφυπουργός Αθλητισμού μετά τη σύσκεψη για το μπάσκετ

Επεισοδιακά εξελίχθηκε η σύσκεψη που αφορούσε το μπάσκετ, αλλά ο Γιώργος Βασιλειάδης δεν θέλησε να σταθεί σε αυτό στις δηλώσεις του.

Ο υφυπουργός Αθλητισμού ανέφερε ότι από την πλευρά του και βάσει των αρμοδιοτήτων του θα προσπαθήσει να βρεθούν λύσεις, υπογραμμίζοντας πως όλοι όσοι πήραν μέρος στη σύσκεψη συμφώνησαν πως υπάρχει θέμα και πρέπει να διευθετηθεί.

«Έγινε μία συζήτηση που προφανώς δεν θα φέρει αποτελέσματα αύριο. Το θέμα είναι η κοινή συνισταμένη για να επανασχεδιάσουμε τους βασικούς κανονισμούς που οδηγούν σε διαφωνία. Το ματς της Κυριακής δεν αναβάλλεται, δεν θα γίνει. Δεν μπορούσαμε να έχουμε δέσμευση από κοινού γιατί έλειπε ο επικεφαλής. Παρ' όλα αυτά περιμένουμε.

Προφανώς υπάρχουν διαφωνίες. Δεν λύθηκε το ζήτημα αυτό. Προφανώς υπάρχουν και πολλές διαφορετικές απόψεις. Για τα θέματα της διαιτησίας και τη δομής της δεν έχω περιθώριο παρέμβασης. Αυτό που μπορώ να κάνω είναι με τέτοιες πρωτοβουλίες να μπορέσω να βρούμε λύσεις. Ξαναλέω, παρά τις εντάσεις το θέμα είναι ότι υπήρξε ταύτιση απόψεων πως πρέπει να βρεθει μία λύση.

Θέλω να πιστεύω ότι υπάρχει βούληση από όλους για να διαφυλαχτεί το άθλημα. Στο τέλος της ημέρας πρέπει να μας ενδιαφέρει το άθλημα και θα πρέπει όλοι να προσπαθήσουμε να βρούμε μία λύση», είπε ο πολιτικός προϊστάμενος των σπορ.

Επίσης, δήλωσε:

Για όσα έγιναν με τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο: «Δεν θέλω να αναφερθούμε σε τίποτα άλλο που θα ρίξει λάδι στη φωτιά».

Για την ατάκα του Δημήτρη Γιαννακόπουλου που θεωρεί στημένη την επίθεση εις βάρος του: «Στημένο από ποιον; Υπήρξαν εντάσεις που δεν υπάρχει λόγος να της αναπαράγουμε. Πριν τις εντάσεις υπήρξε απόφαση να βάλουμε πέντε κανόνες για το πώς θα προχωρήσουμε από εδώ και πέρα».

Για το εάν θα υποβιβαστεί ο Ολυμπιακός: «Ό,τι λέει ο κανονισμός. Δεν συζητήθηκε αυτό στη σύσκεψη. Πρέπει να βρούμε έναν τρόπο να ολοκληρωθεί το πρωτάθλημα και να ξεκινήσει το επόμενο σε στέρεες βάσεις».

Μοιραστείτε το: