26/05/2019
Κύπελλο Ελλάδας | Παρασκευή 15 Μαρτίου 2019 - 21:26

Τέλος στο σενάριο για τελικό Κυπέλλου στο εξωτερικό

Ο πρόεδρος της αρμόδιας επιτροπής της ΕΠΟ, Μάνος Γαβριηλίδης, ξεκαθάρισε ότι τέτοιο ενδεχόμενο δεν υφίσταται

Κάθετα αντίθετος, και μάλιστα το χαρακτήρισε «ξεφτίλα», είναι ο πρόεδρος της επιτροπής Κυπέλλου στο ενδεχόμενο ο τελικός να διεξαχθεί στο εξωτερικό. Ο Μάνος Γαβριηλίδης έδωσε τέλος στο συγκεκριμένο σενάριο με δηλώσεις του την Παρασκευή (15/3) και έβαλε τα γέλια όταν άκουσε ότι μπορεί να γίνει στη Σκωτία.

«Α, εκεί θα γίνει τελικά; (γέλια) Ξαφνικά βγήκε η Σκωτία. Εγώ δεν ξέρω τίποτα και δεν υπάρχει κάτι τέτοιο. Δεν ξέρω ποιοι βγάζουν τέτοια πράγματα. Δεν έπρεπε να μου πουν κι εμένα κάτι; Κάπου γράφτηκε και κάποιος το διάβασε ότι θα γίνει στο εξωτερικό. Από σχόλια μπορείς να ακούσεις χίλια δυο», απάντησε ο Γαβριηλίδης στον ραδιοσταθμό Metropolis και ρωτήθηκε αν κουβέντιασε ο Γραμμένος με τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ και της ΑΕΚ και δεν είπε τίποτα στον ίδιο:

«Δεν αμφιβάλλω για τίποτα και δεν το πιστεύω ότι υπάρχει τέτοιο θέμα. Κάποτε, επί Γκιρτζίκη, η διεξαγωγή του τελικού στο εξωτερικό αναφερόταν στην προκήρυξη του Κυπέλλου. Θυμάστε τον περιβόητο τελικό του 2016; Οχι θα τον κάνουμε κλειστό, όχι θα βάλουμε εκείνους τους διαιτητές έλεγε ο Υπουργός . Γι αυτό τότε γράψαμε στην προκήρυξη για το εξωτερικό. Τώρα δεν υπάρχει τέτοιο θέμα. Με ποια λογική να γίνει κάτι τέτοιο; Είναι ξεφτίλα. Και στην τελική ποιον συμφέρει; Τον ΠΑΟΚ ή την ΑΕΚ; Κατ’ αρχήν δεν ξέρουμε αν είναι και οι δύο στον τελικό. Και ο Ολυμπιακός έλεγε ότι θα περάσει αλλά τελικά πέρασε η Λαμία».

Μοιραστείτε το: