23/05/2019
ΓΓΑ | Παρασκευή 15 Μαρτίου 2019 - 20:16

Έκτακτη σύσκεψη για το μπάσκετ συγκάλεσε ο υφυπουργός

Ο Γιώργος Βασιλειάδης ζήτησε στις 21:30 να βρεθούν στο γραφείο του οι πρόεδροι της ΕΟΚ, του ΕΣΑΚΕ, οι ιδιοκτήτες των ΚΑΕ Ολυμπιακού, Παναθηναϊκού, ΑΕΚ και εκπρόσωπους της ΕΛ.ΑΣ.

Το ελληνικό μπάσκετ δεν πηγαίνει καθόλου καλά μετά τα όσα έχουν διαδραματιστεί στον ημιτελικό Κυπέλλου στο ΟΑΚΑ με τον Παναθηναϊκό, όπου ο Ολυμπιακός αποχώρησε στο ημίχρονο και τιμωρήθηκε με -6 βαθμούς από το πρωτάθλημα. Οι «ερυθρόλευκοι» ήταν ξεκάθαροι αυτό το διάστημα και ανακοίνωσαν ότι δεν κατεβαίνουν στο ντέρμπι της Κυριακής (17/3) χωρίς ξένους διαιτητές, η ΚΕΔ όρισε Έλληνες και πάλι οι Πειραιώτες ενημέρωσαν ότι το ΣΕΦ δεν θα ανοίξει καν.

Μπροστά στον κίνδυνο διάλυσης της Α1 μπάσκετ από την ενδεχόμενη αποχώρηση του Ολυμπιακοού ο υφυπουργός Αθλητισμού, Γιώργος Βασιλειάδης, συγκάλεσε την Παρασκευή (15/3) στις 21:30 σε ευρεία σύσκεψη στο γραφείο του, όπου θέλει να συμμετέχουν οι του οι πρόεδροι της ΕΟΚ, του ΕΣΑΚΕ, οι ιδιοκτήτες των ΚΑΕ Ολυμπιακού, Παναθηναϊκού, ΑΕΚ και εκπρόσωπους της ΕΛ.ΑΣ.

«Ο Υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού Γιώργος Βασιλειάδης κάλεσε σε έκτακτη σύσκεψη απόψε στις 9:30 στο γραφείο του τους προέδρους των ΚΑΕ Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός και ΑΕΚ, τον πρόεδρο της ΕΟΚ, τον πρόεδρο του ΕΣΑΚΕ και εκπροσώπους της ΕΛ.ΑΣ.», αναφέρει η σχετική ενημέρωση.

Απών ο Βασιλακόπουλος;

Λέγεται ότι ο πρόεδρος της ΕΟΚ, Γιώργος Βασιλακόπουλος, δεν θα είναι παρών και πως την Ομοσπονδία θα εκπροσωπήσει ο αντιπρόεδρος Αριστείδης Γολέμης. Ωστόσο, πρόεδρος της ΕΟΚ έχει μεγάλες ευθύνες για το γεγονός ότι πράγματα έφτασαν ως εδώ και καλό θα ήταν να πάει και να μην θεωρηθεί ότι… κρύβεται.

Μοιραστείτε το: