23/05/2019
ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ | Παρασκευή 15 Μαρτίου 2019 - 18:51

Γεμάτο απουσιολόγιο στον ΠΑΣ Γιάννινα εν όψει ΑΕΛ

Ο Γιάννης Πετράκης δεν μπορεί να υπολογίζει 5 παίκτες *Πριν το ματς του Σαββάτου θα ανακοινώσει την 18άδα

Πολύ κρίσιμο είναι για τον ΠΑΣ Γιάννινα το παιχνίδι του Σαββάτου (16/3) απέναντι στην ΑΕΛ, την οποία υποδέχεται στους Ζωσιμάδες. Ο Γιάννης Πετράκης, όμως, δεν μπορεί να υπολογίζει σε πέντε παίκτες και το μόνο θετικό είναι ότι εξέτισε την ποινή του ο Αλέξης Μιχαήλ (φωτό) και τέθηκε στη διάθεσή του.

Ο έμπειρος τεχνικός, πάντως, μετά την προπόνηση της Παρασκευής (15/3) δεν ανακοίνωσε την αποστολή και ζήτησε από όλους τους ποδοσφαιριστές να πάνε στο γήπεδο και εκεί θα τους πει την 18άδα. Σίγουρα στην αποστολή δεν πρόκειται να είναι οι τραυματίες Κρίζμαν, Σεργκελασβίλι, Ξύδας και Σιόντης, όπως και ο τιμωρημένο Τζημόπουλος.

Στον ΠΑΣ Γιάννινα καίγονται για τη νίκη, ώστε αν φτάσουν πιο κοντά στον στόχο τους, που είναι η παραμονή και παράλληλα να πάνε με θετικά συναισθήματα στην διακοπή, λόγω Εθνικών ομάδων.

Έτσι κι αλλιώς την επόμενη εβδομάδα οι προπονήσεις θα διεξάγονται χωρίς τους διεθνείς Νεοφώτιστο Μιχαήλ (Εθνική Κύπρου), Αντι Λίλα (Εθνική Αλβανίας), Στέφανο Ευαγγέλου (Εθνική Ελπίδων) και Παύλο Γροσδάνη (Εθνική Παίδων). Τουλάχιστον θα δοθεί περισσότερος χρόνος στους τραυματίες για να αποθεραπευτούν.

Μοιραστείτε το: