24/05/2019
Διοικητικά - Δικαστικά | Πέμπτη 14 Μαρτίου 2019 - 16:17

Πληρώνουν ΠΑΟΚ και ΑΕΚ για το Κύπελλο

Για τα ματς με Πανιώνιο και Ατρόμητο αντίστοιχα * Πρόστιμο και σε Ιωνικό * Απαγόρευση εισόδου για 80 μέρες στον πρόεδρο του Αχαρναϊκού

Το χέρι στην τσέπη εξαιτίας της συμπεριφοράς των οπαδών τους καλούνται να βάλουν ξανά ΠΑΟΚ και ΑΕΚ.

Και αυτό διότι την Πέμπτη (14/3), η Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΟ τιμώρησε τους δύο «Δικεφάλους» με πρόστιμο για τους αγώνες Κυπέλλου με Πανιώνιο και Ατρόμητο αντίστοιχα.

Έτσι, οι Θεσσαλονικείς οφείλουν να πληρώσουν 30.000 ευρώ ενώ οι «κιτρινόμαυροι» 6.000 ευρώ.

Από εκεί και πέρα, με χρηματική ποινή ύψους 2.000 ευρώ τιμωρήθηκε και ο Ιωνικός για το ματς με τον Ο.Φ. Ιεράπετρας ενώ στον πρόεδρο του Αχαρναϊκού, Μιχάλη Τσορπατσίδη, επιβλήθηκε απαγόρευση εισόδου στους αγωνιστικούς χώρους για 80 μέρες και πρόστιμο για τη συμπεριφορά του στα ματς με Παλληνιακό και Πανηλειακό.

Αναλυτικά οι αποφάσεις: «Κατά την τελευταία της συνεδρίαση, η Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΟ έλαβε τις εξής αποφάσεις.

Επιβάλλει στον ΠΑΟΚ χρηματική ποινή ύψους 30.000 € (αγώνας Κυπέλλου Ελλάδας ΠΑΟΚ-Πανιώνιος).

Επιβάλλει στην ΑΕΚ χρηματική ποινή ύψους 6.000 € (αγώνας Κυπέλλου Ελλάδας ΑΕΚ-Ατρόμητος).

Επιβάλλει στον Ιωνικό χρηματική ποινή ύψους 2.000 € (αγώνας Ιωνικός-Ιεράπετρα).

Αποφασίζει τον επανορισμό του αγώνα πρωταθλήματος Γ’ Εθνικής Γυναικών Σταυρός Καλυθίων-Αθλοπαιδιών Κω, ο οποίος είχε οριστεί αρχικά για τις 24.02.2019 και δεν διεξήχθη.

Επιβάλλει στον Μιχαήλ Τσορπατσίδη, πρόεδρο του Αχαρναϊκού, ποινή απαγόρευσης εισόδου στον αγωνιστικό χώρο για 50 ημέρες. Απειλεί σε βάρος του Αχαρναϊκού χρηματική ποινή ύψους 1.667 € και επιβάλλει στο σωματείο χρηματική ποινή ύψους 1.000 € (αγώνας Αχαρναϊκού με Παλληνιακό).

Επιβάλλει στον Μιχαήλ Τσορπατσίδη ποινή απαγόρευσης εισόδου στον αγωνιστικό χώρο για 30 ημέρες. Απειλεί σε βάρος του Αχαρναϊκού χρηματική ποινή ύψους 1.667 € και επιβάλλει στο σωματείο χρηματική ποινή ύψους 500 € (αγώνας Αχαρναϊκού με Πανηλειακό)».

Μοιραστείτε το: