24/05/2019
ΑΕΚ | Πέμπτη 14 Μαρτίου 2019 - 15:07

Κανονικά ο Μπακάκης, παραμένει εκτός ο Μάνταλος

Μέρος του προγράμματος ακολούθησε ο Χουλτ * Δύο ακόμα δικαστικές νίκες για την ΑΕΚ

Ευχάριστα και δυσάρεστα είχε για τον Μανόλο Χιμένεθ η προπόνηση της Πέμπτης (14/3).

Ο Μιχάλης Μπακάκης (ΦΩΤΟ) προπονήθηκε κανονικά και έτσι βάζει υποψηφιότητα για το ματς με τον Ατρόμητο την Κυριακή (17/3).

Παράλληλα, και ο Νίκλας Χουλτ έβγαλε μέρος του προγράμματος. Αντίθετα, για άλλη μια μέρα ο Πέτρος Μάνταλος έκανε ατομικό και οι πιθανότητες να προλάβει το ματς μειώνονται δραματικά.

Θεραπεία και πρόγραμμα στο γυμναστήριο ακολούθησε ο Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι.

Οι υπόλοιποι παίκτες προπονήθηκαν κανονικά, με την προετοιμασία να συνεχίζεται την Παρασκευή (15/3) με πρωινή προπόνηση.

Δικαιώθηκε... δις η ΑΕΚ για την «Αγιά Σοφιά»

Παράλληλα, ανακοινώθηκε από την Ερασιτεχνική ΑΕΚ και την Δικέφαλος 1924 ότι κέρδισαν δύο νομικές υποθέσεις, έπειτα από μπαράζ προσφυγών ιδιωτών σχετικά με το νέο γήπεδο.

Αναλυτικά η ενημέρωση: «Η Ερασιτεχνική ΑΕΚ και η Δικέφαλος 1924 Κατασκευαστική Α.Ε. ενημερώνουν ότι επήλθαν δύο ακόμα δικαστικές νίκες στο μπαράζ των προσφυγών εναντίον της κατασκευής του γηπέδου της ομάδας μας στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Συγκεκριμένα απορρίφθηκαν από το Ε’ Τμήμα του Συμβουλίου της Επικρατείας δύο ακόμα προσφυγές με τις οποίες ολοκληρώθηκαν όλες οι δικαστικές εκκρεμότητες που υπήρχαν μέχρι και σήμερα.

Η πρώτη -από δύο ιδιώτες- στρεφόταν εναντίον της Μελέτης Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων του γηπέδου και απορρίφτηκε με την απόφαση 456/2019 και η δεύτερη -από 56 πολίτες- εναντίον της Αδειας Δόμησης του γηπέδου, της Μελέτης Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων και της Υψομετρικής μελέτης και απορρίφτηκε με την απόφαση 455/2019.

Η σημερινή εξέλιξη αποτελεί μία ακόμα δικαίωση στο σερί των εναντίον του γηπέδου μας προσφυγών, που έχουν όλες κριθεί από το ανώτερο ακυρωτικό δικαστήριο της χώρας, και απόλυτη επισφράγιση της νομιμότητας στο δρόμο για την επιστροφή μας στη γη των προγόνων και ιδρυτών μας».

Μοιραστείτε το: