24/05/2019
Βόλεϊ | Τρίτη 12 Μαρτίου 2019 - 22:45

Απολογούνται Παναθηναϊκός, ΠΑΟΚ και Φοίνικας Σύρου

Ο αθλητικός δικαστής της Α1 βόλεϊ ανδρών κάλεσε τους «πράσινους» για τη συμπεριφορά των οπαδών του με τον Ηρακλή *«Ασπρόμαυροι» και νησιώτες για όσα έγιναν στο μεταξύ τους παιχνίδι

Εξηγήσεις την αθλητική δικαιοσύνη της Α1 βόλεί ανδρών θα δώσουν οι Παναθηναϊκός, ΠΑΟΚ και Φοίνικας Σύρου, όπως ανακοινώθηκε από την ΕΣΑΠ την Τρίτη (12/3). Οι «πράσινοι» θα απολογηθούν για όσα έγιναν στο ματς με τον Ηρακλή, ενώ οι άλλοι δύο για όσα συνέβησαν στο μεταξύ τους παιχνίδι.

Η κλήση για τον Παναθηναϊκό αναφέρει τα εξής: «Το Μονομελές Δικαιοδοτικό Όργανο της ΕΣΑΠ κάλεσε σε απολογία: Το Τ.Α.Α. Παναθηναϊκός Α.Ο. όπως μέχρι την Πέμπτη 14 Μαρτίου να παραστεί ενώπιόν του προέδρου ή να καταθέσει έγγραφο υπόμνημα στην γραμματεία της ΕΣΑΠ, σχετικά με τις καταγγελλόμενες πράξεις (άναμα καπνογόνου και υβριστικά συνθήματα), όπως προκύπτουν από τα συνημμένα στην παρούσα κλήση έγγραφα του αγώνα Παναθηναϊκός Α.Ο. – Ηρακλής Πετοσφαίριση 2015 για την 17η αγωνιστική του πρωταθλήματος Volley League που διεξήχθη το Σάββατο 23 Φεβρουαρίου στο γυμναστήριο του Πανελλήνιου Γ.Σ».

Η κλήση για ΠΑΟΚ και Φοίνικα Σύρου, τονίζει: «Το Μονομελές Δικαιοδοτικό Όργανο της ΕΣΑΠ κάλεσε σε απολογία: Το Τ.Α.Α. ΠΑΟΚ και το ΤΑΑ Α.Ο.Φοίνικας Σύρου όπως μέχρι την Πέμπτη 14 Μαρτίου να παραστούν ενώπιόν του προέδρου ή να καταθέσουν έγγραφο υπόμνημα στην γραμματεία της ΕΣΑΠ, σχετικά με τις καταγγελλόμενες πράξεις, όπως προκύπτουν από τα συνημμένα στην παρούσα κλήση έγγραφα του αγώνα ΠΑΟΚ – ΑΟ Φοίνικας Σύρου για την 17η αγωνιστική του πρωταθλήματος Volley League που διεξήχθη το Σάββατο 23 Φεβρουαρίου στο γυμναστήριο του PAOK Sports Arena. Υπενθυμίζεται πως ο αγώνας είχε διακοπεί μετά την αποχώρηση του Α.Ο.Φοίνικα και δύο λεπτά και για υβριστικά συνθήματα».

 

 

Μοιραστείτε το: