26/06/2019
ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ | Τρίτη 12 Μαρτίου 2019 - 19:42

Εξηγήσεις ζήτησαν οι «Πάνθηρες» από τους παίκτες (pic)

Οι οπαδοί του Πανιωνίου περίμεναν στη Νέα Σμύρνη την αποστολή της ομάδας από το Αγρίνιο *Υπόσχεση από τον Κόρμπο εκ μέρους των ποδοσφαιριστών

Η εικόνα που έδειξε ο Πανιώνιος τη Δευτέρα (11/3) στο Αγρίνιο ήταν πολύ άσχημη. Η συντριβή με 5-0 από τον Παναιτωλικό δεν πέρασε έτσι από τους οπαδούς της ομάδας και γι’ αυτό οι «Πάνθηρες» περίμεναν την αποστολή στη Νέα Σμύρνη και μίλησαν με τους ποδοσφαιριστές.

Το αποκάλυψαν οι ίδιοι οι οργανωμένοι οπαδοί του Πανιωνίου την Τρίτη (12/3) στο επίσημο προφίλ τους στο Facebook, όπως φαίνεται και από την εικόνα που ανάρτησαν. Οι «Πάνθηρες» ζήτησαν εξηγήσεις σε ήρεμο τόνο, όμως είναι αλήθεια ότι υπάρχει μεγάλος προβληματισμός, παρά τις μεγάλες απουσίες που είχαν σε ένα ακόμα παιχνίδι.

Εκείνο που ανέφεραν είναι η υπόσχεση του Κόρμπου ως αρχηγού εκ μέρους όλων των παικτών ότι μένουν 6 τελικοί και πως θα δώσουν τα πάντα, ώστε η ομάδα να μην αντιμετωπίσει κίνδυνο υποβιβασμού. Από τη μεριά τους οι οπαδοί του Πανιωνίου τόνισε ότι θα βρίσκονται δίπλα στην ομάδα στη δύσκολη καμπή που περνάει.

Μοιραστείτε το: