23/05/2019
Διοικητικά - Δικαστικά | Πέμπτη 7 Μαρτίου 2019 - 15:33

Πληρώνει ο Πανσερραϊκός

Πρόστιμο στα «λιοντάρια» για το ματς με τον Άρη Αβάτου και απαγόρευση εισόδου στον φροντιστή τους * Απαλλαγή για Νέστο Χρυσούπολης * Επανορίζεται το Κέρκυρα 1996 - Νίκη Προαστείου στις Γυναίκες

Το χέρι στην τσέπη θα κληθεί να βάλει ο Πανσερραϊκός για τα όσα συνέβησαν στο εντός έδρας παιχνίδι του με τον Άρη Αβάτου στις 17 Φεβρουαρίου.

Τα «λιοντάρια» είχαν κληθεί σε απολογία και την Πέμπτη (7/3) έγινε γνωστό ότι η Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΟ τους επέβαλε πρόστιμο 1.667 ευρώ. Παράλληλα, τιμώρησε τον φροντιστή τους, Αριστείδη Μπιντανάκη, ποινή απαγόρευσης εισόδου στους αγωνιστικούς χώρος για ένα μήνα.

Από εκεί και πέρα, απαλλάχθηκε τόσο ο Νέστος Χρυσούπολης όσο και ο παράγοντάς του, Βασίλης Κουτρούλος, για το ματς με τον Κεραυνό Πέρνης ενώ αποφασίστηκε ο επανορισμός του Κέρκυρα 1996 – Νίκη Προαστείου για τη Γ’ Εθνική του πρωταθλήματος Γυναικών.

Αναλυτικά οι αποφάσεις: «Η Πειθαρχική Επιτροπή, κατά την τελευταία της συνεδρίαση, έλαβε τις ακόλουθες αποφάσεις.

Κηρύσσει τους εγκαλουμένους πειθαρχικά ελεγκτέους για την αναλυτικά αναφερόμενη στο σκεπτικό άδικη πράξη για πειθαρχικά πραπτώματα στον αγώνα Γ’ Εθνικής Κατηγορίας Πανσερραϊκός-Άρης Αβάτου στις 17/02/2019. Επιβάλλει στον δεύτερο εγκαλούμενο φροντιστή του σωματείου Πανσερραϊκός, Αριστείδη Μπιντανάκη, ποινή απαγόρευσης εισόδου στον αγωνιστικό χώρο για τριάντα (30)  ημέρες. Απειλεί σε βάρος του πρώτου εγκαλουμένου σωματείου με την επωνυμία Πανσερραϊκός χρηματική ποινή ύψους χιλίων εξακοσίων εξήντα επτά ευρώ (1.667) ευρώ, για την περίπτωση μη τήρησης της ανωτέρω ποινής του δεύτερου εγκαλουμένου.

Απαλλάσσει τους εγκαλούμενους α) Νέστο Χρυσούπολης» και β) του Βασίλειο Κουτρούλο, αξιωματούχο-παράγοντα του σωματείου, μη δηλωμένου στο φύλλο αγώνα, από την αναφερόμενη στο σκεπτικό  πράξη, για πειθαρχικά παραπτώματα που φέρονται να τελέστηκαν στον αγώνα Γ΄ Εθνικής κατηγορίας, μεταξύ των ομάδων Νέστος Χρυσόπουλης-Κεραυνός Πέρνης στις 17/02/2019.

Διατάσσει τον επανορισμό του ποδοσφαιρικού αγώνα της Γ΄ Κατηγορίας Γυναικών αγωνιστικής περιόδου 2018-2019, που είχε αρχικά ορισθεί για τις 3-2-2019, αλλά δεν διεξήχθη, μεταξύ των ομάδων των αθλητικών σωματείων με τις επωνυμίες Κέρκυρα 1996 και Νίκη Προαστείου, μέσα σε χρονικό διάστημα δέκα πέντε (15) ημερών από την έκδοση αυτής της απόφασης».

Μοιραστείτε το: