24/05/2019
Γυναικείο ποδόσφαιρο | Πέμπτη 28 Φεβρουαρίου 2019 - 10:42

Οι γυναίκες παίζουν μπάλα στη Ρόδο

Εκδηλώσεις στο νησί με την ευκαιρία και της παρουσίας της Εθνικής

Άρωμα... γυναίκας και στο ποδόσφαιρο στη Ρόδο! Από την Παρασκευή (1/3) και για πέντε ημέρες το νησί μπαίνει σε ρυθμούς γυναικείου ποδοσφαίρου.

Με την ευκαιρία της προετοιμασίας της Εθνικής ποδοσφαίρου Γυναικών στο νησί, θα λάβουν χώρα πολλές σχετικές εκδηλώσεις.

Ο Αντώνης Πριόνας, μάλιστα, θα επιβλέψει με τους συνεργάτες του και προπόνηση προεπιλογής για τις Εθνικές Ομάδες Κορασίδων και Νεανίδων.

Αναλυτικά η ενημέρωση: «Στη Ρόδο χτυπάει η καρδιά του γυναικείου ποδοσφαίρου, καθώς από την προσεχή Παρασκευή και για πέντε ημέρες έχει προγραμματιστεί σειρά εκδηλώσεων σε συνεργασία με την τοπική Ε.Π.Σ., με την ευκαιρία της προετοιμασίας της Εθνικής Ομάδας στην πρωτεύουσα της Δωδεκανήσου έπειτα από πρόσκληση φιλοξενίας του Δημοτικού Οργανισμού Πολιτισμού και Αθλητισμού Δήμου Ρόδου.

Ειδικότερα, εκτός των προπονήσεων της Εθνικής Γυναικών στα Δημοτικά Στάδια Ρόδου «Διαγόρας» και Καλυθιών, θα διεξαχθούν φιλικοί αγώνες με μικτή ομάδα παικτριών από ομάδες του νησιωτικού συμπλέγματος (2/3, ώρα 18:00, Καλυθιές) και με τη μικτή ομάδα Κ-16 της Ε.Π.Σ. Δωδεκανήσου (4/3, ώρα 15:30, «Διαγόρας»).

Επιπλέον, ο Ομοσπονδιακός προπονητής Αντώνης Πριόνας και οι συνεργάτες του θα επιβλέψουν προπόνηση προεπιλογής για τις Εθνικές Ομάδες Κορασίδων και Νεανίδων  (3/3, ώρα 12:00, Δημοτικό Στάδιο Καλυθιών), ενώ τα πρωινά της 4ης και 5ης Μαρτίου αντιπροσωπία της Εθνικής θα επισκεφθεί Δημοτικά Σχολεία Ρόδου και Ιαλυσού, στο πλαίσιο του προγράμματος «Πάσα στα θρανία».

Το πρόγραμμα ολοκληρώνεται με τις επισκέψεις στο Δημαρχείο Ρόδου και στα γραφεία της Ε.Π.Σ. Δωδεκανήσου, το μεσημέρι της Τρίτης 5 Μαρτίου».

 

Μοιραστείτε το: