23/08/2019
Μπάσκετ | Τρίτη 12 Φεβρουαρίου 2019 - 15:37

Αγγελόπουλοι για την υπόθεση Πρίντεζη: «Φθηνές μεθοδεύσεις»

Οι ισχυροί άνδρες της ΚΑΕ πήραν θέση για το ηχητικό που διέρρευσε με τα... παράπονα του άσου του Ολυμπιακού * Η... σπόντα για τον Γιαννακόπουλο

Θέση για το θέμα που έχει προκύψει με το ηχητικό που ο Γιώργος Πρίντεζης ακούγεται να λέει ότι σκέφτεται να μην κατέβει στο ματς με την Χίμκι γιατί του οφείλονται χρήματα πήραν την Τρίτη (12/2) ο Παναγιώτης και ο Γιώργος Αγγελόπουλος.

Ο υπαρχηγός του Ολυμπιακού ακουγόταν να λέει συγκεκριμένα στην ομαδική συνομιλία με τους συμπαίκτες του στο Whatsapp: «Αγόρια καλησπέρα. Απλά ήθελα, εντάξει, να σας ενημερώσω ότι έτσι όπως πάει το πράγμα δεν κατεβαίνω λογικά με την Χίμκι. Αύριο θα έρθω προπόνηση, τώρα μόλις μίλησε με τον Σκινδήλια ο Δημητρόπουλος, είπε ότι λογικά θα κάνουμε ραντεβού την Παρασκευή με τους προέδρους και οικονομικά δεν υπάρχει τίποτα, δεν υπάρχει σάλιο. Οπότε, εντάξει, η απάντησή μου είναι ευχαριστώ πολύ, αλλά σόρρυ δεν μπορώ να συνεχίσω. Λυπάμαι πολύ αλλά αυτό είναι κοροϊδία και θεωρώ τον εαυτό μου εκτός ομάδας γιατί είναι απαράδεκτο αυτό που κάνετε. Ο Σκινδήλιας δεν είπε τίποτα και τίποτα άλλο. Πιστυεύω ότι υπάρχει μια πιθανότητα να πάρουν τηλέφωνο, αλλά γενικότερα δεν βλέπω και πολύ κινητοποίηση, οπότε ενημέρωσα και τον κόουτς τώρα ότι είμαι εκτός ομάδας επ΄αόριστον και επίσημα θα το κάνω και με ένα μέιλ ότι είμαι επίσημα εκτός ομάδας από τη στιγμή που δεν υπάρχει κάποια λύση και βλέπουμε. Αυτά μάγκες…».

Το θέμα ήρθε στο φως της δημοσιότητας από Μέσο ιδιοκτησίας του Δημήτρη Γιαννακόπουλου, με τους ιδιοκτήτες της «ερυθρόλευκης» ΚΑΕ να στέκονται και στο χρονικό σημείο στο οποίο διέρρευσε, λίγες ημέρες, δηλαδή, πριν τον ημιτελικό των «αιωνίων» για το Κύπελλο μπάσκετ.

Όπως σημειώνουν στη δήλωσή τους, πρόκειται για «φθηνές μεθοδεύσεις», τις οποίες ποτέ δεν υιοθετούν οι ίδιοι, αφού «ο καθρέφτης της ομάδας μας υπήρξε πάντοτε το γήπεδο».

Επίσης κάνουν λόγο για μια κακή στιγμή, η οποία δεν μπορεί να διαγράψει τα όσα έχουν ζήσει με τον παίκτη, τον οποίο χαρακτηρίζουν «αναπόσπαστο μέλος της οικογένειας του Ολυμπιακού».

Μάλιστα, στο υστερόγραφο αφήνουν αιχμές, ρωτώντας με νόημα: «Τι είναι πιο έντιμο και ειλικρινές; Να αναλαμβάνεις τις ευθύνες σου και να τιμάς τον λόγο σου ακόμη και στις δύσκολες στιγμές ή να ζητάς από τον ηγέτη της ομάδας σου να αποδεχθεί μείωση αποδοχών μεσούσης της αγωνιστικής περιόδου;».

Αναλυτικά η δήλωσή τους: «Πριν από λίγες ημέρες αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα newsbomb.gr ιδιοκτησίας Δ. Γιαννακόπουλου ένα ηχητικό απόσπασμα του αθλητή μας Γιώργου Πρίντεζη. Η ημερομηνία που επιλέχθηκε για τη δημοσιοποίησή του και οι σκοποί που αυτό εξυπηρετεί είναι ευνόητοι. Οφείλουμε, βέβαια, να ομολογήσουμε ότι τούτο δεν μας προξενεί ουδεμία εντύπωση. Το έχουν, άλλωστε, επαναλάβει και στο παρελθόν, δημοσιεύοντας, μέσω της συγκεκριμένης ιστοσελίδας, ακόμη και μαγνητοσκοπημένη ιδιωτική συζήτηση με τον σπουδαιότερο προπονητή της ιστορίας τους.

Από την πλευρά μας, είναι γνωστό σε όλο το φίλαθλο κοινό ότι ουδέποτε μετήλθαμε τέτοιων "φθηνών" μεθοδεύσεων. Ο καθρέφτης της ομάδας μας υπήρξε πάντοτε το γήπεδο.

Ο Γιώργος αποτελεί αναπόσπαστο μέλος της οικογένειας του Ολυμπιακού σχεδόν από τότε που αναλάβαμε τα ηνία της ομάδας και ζωντανό κομμάτι της ένδοξης ιστορίας του Συλλόγου. Μία κακή στιγμή οφειλόμενη σε εξωγενείς επιρροές, δεν είναι ικανή να διαγράψει όσα ζήσαμε μαζί όλα αυτά τα χρόνια, εντός, αλλά και εκτός παρκέ, όπως και την προσωπική εκτίμηση που τρέφουμε για εκείνον, η οποία σφυριλατήθηκε από τον αδαμάντινο χαρακτήρα του και την αφοσίωση που έχει επιδείξει προς το πρόσωπό μας. Με τον Γιώργο έχουμε μοιραστεί ορισμένες από τις πιο ευτυχισμένες στιγμές της ζωής μας και ελπίζουμε να μοιραστούμε ακόμη περισσότερες τέτοιες στιγμές στο μέλλον.

Υ.Γ. Τι είναι πιο έντιμο και ειλικρινές; Να αναλαμβάνεις τις ευθύνες σου και να τιμάς τον λόγο σου ακόμη και στις δύσκολες στιγμές ή να ζητάς από τον ηγέτη της ομάδας σου να αποδεχθεί μείωση αποδοχών μεσούσης της αγωνιστικής περιόδου; Και ο νοών, νοείτω …».

Μοιραστείτε το: