23/08/2019
ΠΑΟΚ | Δευτέρα 11 Φεβρουαρίου 2019 - 23:11

Δεν ενδιαφέρεται για αήττητο πρωτάθλημα ο Λουτσέσκου

Τον τίτλο και μόνο θέλει ο προπονητής του ΠΑΟΚ

Πολύ κοντά στην κατάκτηση του πρωταθλήματος βρίσκεται πια ο ΠΑΟΚ, που παραμένει αήττητος μετά από 20 αγωνιστικές, αλλά αυτό δεν φαίνεται να απασχολεί τον Ραζβάν Λουτσέσκου.

Τη Δευτέρα (11/2) ο Ρουμάνος τεχνικός μίλησε στην ιστοσελίδα της πατρίδας του stiribuc.ro, τονίζοντας ότι τον ενδιαφέρει μόνο ο τίτλος και όχι αν αυτός έρθει δίχως ήττα.

«Είναι μια νίκη που μας οδηγεί στην κορυφή, αλλά υπάρχουν πολλά στάδια ακόμη για να ξεπεράσουμε. Πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί. Έχουμε ένα ισχυρό κίνητρο, αλλά υπάρχουν 10 τελικοί ακόμη για να παίξουμε.

Αν με ρωτάτε, δεν είναι στόχος να κερδίσουμε το πρωτάθλημα χωρίς ήττα, αλλά έχουμε στόχο να κερδίσουμε το πρωτάθλημα. Γι' αυτό πρέπει να αντιμετωπίζουμε κάθε παιχνίδι ως τελικό», είπε ο προπονητής των «ασπρόμαυρων» με αφορμή τη σπουδαία νίκη επί του Ολυμπιακού.

Επίσης, ανέφερε:

Για το γενικότερο κλίμα αυτή την εποχή στον ΠΑΟΚ: «Ζούμε μια ατμόσφαιρα ευτυχίας, αλλά ταυτόχρονα και μεγάλης ευθύνης. Έχουμε και πάλι μία περίοδο με πολλούς αγώνες, αλλά από την Τετάρτη πρέπει να συγκεντρωθούμε στο παιχνίδι της Δευτέρας».

Για το μέλλον: «Είμαι συγκεντρωμένος σε αυτό που κάνω. Από εκεί και πέρα, γνωρίζω ότι στο ποδόσφαιρο όταν δεν είσαι προσεκτικός και αντιμετωπίζεις επιφανειακά τα πράγματα, τότε κινδυνεύεις να χάσεις. Εμείς, ως προπονητές, πρέπει να μεταφέρουμε τη σωστή νοοτροπία».

Για όσα έγιναν στην περσινή σεζόν: «Δεν μιλάμε για εκδίκηση, αλλά η απογοήτευση ήταν τεράστια. Αυτό θα το κρατάω σε όλη μου τη ζωή γιατί η ομάδα μου κέρδισε το πρωτάθλημα μέσα στο γήπεδο, αλλά δεν μπορούσαμε να το απολαύσουμε. Πιθανώς αυτή η απογοήτευση να έχει μεγαλώσει ακόμη περισσότερο τη φετινή μας επιθυμία».

Μοιραστείτε το: