23/08/2019
ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ | Δευτέρα 11 Φεβρουαρίου 2019 - 15:47

Νοκ άουτ για τρεις εβδομάδες Σαραμαντάς και έως τέσσερις ο Κούρντι

Αυξάνονται τα προβλήματα για τον προπονητή του Πανιωνίου

Πέραν της ήττας από τον Απόλλωνα το Σάββατο (9/2), ο τεχνικός του Πανιωνίου, Άκης Μάντζιος, έχει κι άλλες έγνοιες στο κεφάλι, έπειτα από τους τραυματισμούς των Σαραμαντά (φωτό) και Κούρντι. Αμφότεροι υποβλήθηκαν τη Δευτέρα (11/2) σε εξετάσεις και αποδείχθηκε ότι θα μείνουν νοκ άουτ για τις 3 εβδομάδες, λόγω τραυματισμών.

«Γιώργος Σαραμαντάς και Αμίρης Κούρντι επισκέφτηκαν το πρωί της Δευτέρας το Ιατρικό Κέντρο Παλαιού Φαλήρου, προκειμένου να υποβληθούν σε εξετάσεις για να διαπιστωθεί το μέγεθος των τραυματισμών που αποκόμισαν από το παιχνίδι με τον Απόλλωνα Σμύρνης.

Οι δύο παίκτες υποβλήθηκαν από τον γιατρό και πρόεδρο της ομάδας κ. Χρήστο Δάρα σε μαγνητική τομογραφία και όπως διαπιστώθηκε, ο μεν Σαραμαντάς έχει υποστεί θλάση οπίσθιου μηριαίου, ο δε Κούρντι έχει ρήξη (σχεδόν 10 χιλιοστών), στον τένοντα του γαστροκνημίου.

Και οι δύο ξεκινούν άμεσα την θεραπεία τους. Για τον Γιώργο Σαραμαντά ο χρόνος επανόδου στις αγωνιστικές υποχρεώσεις υπολογίζεται σε περίπου 3 εβδομάδες, ενώ ανάλογος είναι ο Κούρντι θα είναι σε θέση να επιστρέψει σε περίπου 3-4 εβδομάδες», αναφέρεται στην ανακοίνωση των «κυενέρυθρων».

Μοιραστείτε το: