23/08/2019
ΠΑΟΚ | Δευτέρα 11 Φεβρουαρίου 2019 - 15:10

Σαββίδης: «Ψυχραιμία, να μην αφήσουμε τίποτα να μας παρασύρει μακριά από το όνειρο!»

Ο ισχυρός άνδρας του ΠΑΟΚ ευχαρίστησε άπαντες για τη μεγάλη νίκη επί του Ολυμπιακού

Αγκαλιά με τον τίτλο του πρωταθλητή βρίσκεται ο ΠΑΟΚ μετά τη μεγάλη νίκη επί του Ολυμπιακού.

Επειδή, όμως, οι Θεσσαλονικείς... κάηκαν πέρυσι από δικά τους λάθη, ο Ιβάν Σαββίδης δεν θέλει το έργο να επαναληφθεί και φέτος.

Ο ισχυρός άνδρας του συλλόγου έκανε τη Δευτέρα (11/2) επίσημη τοποθέτηση στην ιστοσελίδα της ΠΑΕ, καλώντας άπαντες να παραμείνουν ψύχραιμοι και με καθαρό μυαλό, ώστε «να μην αφήσουμε τίποτα να μας παρασύρει μακριά από το όνειρο».

Ο Σαββίδης έδωσε συγχαρητήρια σε όλους για τη νίκη, εκφράζοντας την περηφάνια του, σημειώνοντας επίσης ότι «στους αγώνες που απομένουν πρέπει να διαφυλάξουμε όσα με κόπο έχουμε χτίσει!».

Αναλυτικά η δήλωσή του: «Αγαπητοί φίλαθλοι,

Χθες ήταν μια πολύ όμορφη βραδιά για την οικογένειά μας! Θέλω από καρδιάς να ευχαριστήσω τον προπονητή και τους παίκτες για όσα παρουσίασαν στο γήπεδο, τον κόσμο για την υποδειγματική του στήριξη από τις κερκίδες, την διοίκηση και τους υπαλλήλους για την οργάνωση και την διεξαγωγή ενός απαιτητικού αγώνα. Είμαι ευγνώμων και περήφανος για όλους.

Αντιλαμβάνομαι τη χαρά και την ανυπομονησία όλων για την κατάκτηση του τίτλου, όμως αυτό δεν έχει ακόμη επιτευχθεί. Τώρα, περισσότερο από ποτέ, πρέπει να διατηρήσουμε την ψυχραιμία και τη διαύγειά μας, ώστε να μην αφήσουμε τίποτα να μας παρασύρει μακριά από το όνειρό! Στους αγώνες που απομένουν πρέπει να διαφυλάξουμε όσα με κόπο έχουμε χτίσει!

Οφείλουμε να γίνουμε το λαμπρό παράδειγμα για το πως οι μεγάλες ομάδες βαδίζουν μέσα από μεγάλες νίκες στον τελικό τους στόχο με ωριμότητα, αυτοπεποίθηση, ενότητα και επιμονή!

Με τιμή,

Ιβάν Σαββίδης».

 

Μοιραστείτε το: