Ο τεχνικός της θεσσαλικής ομάδας απαλλάχθηκε για τις δηλώσεις που είχε κάνει μετά τον αγώνα με τον ΑΟΧ-Κισσαμικό
Ήσυχος μπορεί να κοιμάται ο τεχνικός του Απόλλωνα Λάρισας, Μαρσέλο Τροϊζι, καθώς την Παρασκευή (01/02) απαλλάχθηκε από την Πειθαρχική Επιτροπή της EΠΟ.
Του είχε ασκηθεί δίωξη για τις δηλώσεις που είχε κάνει μετά τον αγώνα με τον ΑΟΧ-Κισσαμικό, όμως, ο Βραζιλιάνος τεχνικός δικαιώθηκε και απέφυγε το πρόστιμο.
«Η Πειθαρχική Επιτροπή, κατά την τελευταία της συνεδρίαση, έλαβε τις ακόλουθες αποφάσεις. Υπόθεση σε βάρος του Μαρσέλο Τροϊζι, προπονητή του Αθλητικού Σωματείου με την επωνυμία ΠΑΕ ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ. ΑΠΑΛΛΑΣΣΕΙ τον εγκαλούμενο για το αναλυτικά αναφερόμενο στο σκεπτικό πειθαρχικό αδίκημα», αναφέρει η σχετική ανακοίνωση της Πειθαρχικής Επιτροπής.