25/04/2024
Εθνικές ομάδες | Τρίτη 22 Ιανουαρίου 2019 - 13:41

Οριστικά στο Παγκρήτιο η Εθνική μέχρι το 2023

Το ανακοίνωσε ο Γραμμένος, έπειτα από τις συναντήσεις στο Ηράκλειο

Είναι πλέον οριστικό. Το Παγκρήτιο θα είναι το «σπίτι» της Εθνικής ποδοσφαίρου μέχρι το 2023.

Αντιπροσωπεία της ΕΠΟ βρέθηκε την Τρίτη (22/1) στο Ηράκλειο, με τον Βαγγέλη Γραμμένο, μετά τη συνάντηση στη Λότζια με τον δήμαρχο Ηρακλείου Βασίλη Λαμπρινό και τον περιφερειάρχη Κρήτης, Σταύρο Αρναουτάκη να το επιβεβαιώνει στους δημοσιογράφους που βρέθηκαν εκεί.

«Το Παγκρήτιο θα είναι η νέα έδρα για τα επόμενα 4 χρόνια και είμαστε όλοι χαρούμενοι για αυτό. Το Στάδιο θα φορέσει τα γιορτινά του για το πρώτο επίσημο ματς τον προσεχή Ιούνιο», είπε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος της ΕΠΟ.

Νωρίτερα βρέθηκαν στο γήπεδο ο εκτελεστικός γραμματέας της ΕΠΟ Αλέξης Δέδες, ο τεχνικός διευθυντής της Εθνικής Ελλάδας Άγγελος Μπασινάς και το υπηρεσιακό στέλεχος της Ομοσπονδίας Λώρα Δημητρίου για να το επιθεωρήσουν.

Εκεί ήταν, εκπροσωπώντας την ΕΠΣΗ, ο α' αντιπρόεδρος Γιώργος-Πλούταρχος Κουτεντάκης, στελέχη του δήμου Ηρακλείου, όπως και αρμόδιοι τεχνικοί.

Επισημάνθηκαν λεπτομερώς οι επεμβάσεις που πρέπει να γίνουν στις εγκαταστάσεις, έτσι ώστε το Παγκρήτιο να είναι έτοιμο να φιλοξενήσει τα ματς της Εθνικής για τα προκριματικά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος 2020.

Τα πρώτα ματς θα είναι με Ιταλία και Αρμενία στις 8 και 11 Ιουνίου αντίστοιχα.

Μοιραστείτε το: