26/05/2020
ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ | Κυριακή 20 Ιανουαρίου 2019 - 19:51

Δέλλας: «Ντρέπομαι που ο Παπαδόπουλος έπεσε τόσο χαμηλά»

Επίθεση του τεχνικού του Παναιτωλικού σε αυτόν του ΟΦΗ

Έξαλλος ήταν ο Τραϊανός Δέλλας μετά το τέλος της αναμέτρησης ΟΦΗ - Παναιτωλικός, που βρήκε τους Αγρινιώτες να ηττώνται με 3-0.

Ο προπονητής των Αγρινιωτών μίλησε για το θερμό επεισόδιο που είχε ο Νίκος Παπαδόπουλος με τον συνεργάτη του, Χρήστο Κουτσοσπύρο, κάνοντας λόγο για «εικόνες που μας γύρισαν πολύ πίσω».

Παράλληλα, αναφερθείς στον κόουτς των Κρητικών είπε ότι «ντρέπομαι που ο συνάδελφός μου έπεσε τόσο χαμηλά».

Αναλυτικά οι δηλώσεις του κόουτς του Παναιτωλικού:

«Αισθάνομαι πολλά αλλά δεν θέλω να τα εκφράσω. Υπήρξε ένα επεισόδιο στη φυσούνα με απαράδεκτη συμπεριφορά του προπονητή του ΟΦΗ που επιτέθηκε στον γενικό αρχηγό της ομάδας μας. Κατανοώ την πίεση ως ένα βαθμό όμως από αυτό το σημείο μέχρι να υπάρχουν βιαοπραγίες από προπονητές υπάρχει μεγάλη διαφορά. Δεν θα επιτρέψω στον εαυτό μου να πέσω τόσο χαμηλά και όποιος δεν μπορεί την πίεση, καλύτερα να αλλάξει επάγγελμα. Οι εικόνες μας γύρισαν πολύ πίσω και δεν τιμά την προσπάθεια που κάνει ο ΟΦΗ και τους ανθρώπους που έχει πίσω του, επειδή τους γνωρίζω καλά έναν προς έναν, ήταν μια απαράδεκτη ενέργεια. Όμως από αυτό μέχρι να βιαιοπραγούμε, υπάρχει μεγάλη διαφορά.

Ντρέπομαι που ο συνάδελφος μου έπεσε τόσο χαμηλά. Είμαστε νέοι άνθρωποι, πρέπει να δείξουμε μια διαφορετική συμπεριφορά όμως τέτοιες συμπεριφορές μας γυρίζουν πολύ πίσω. Είμαι υποχρεωμένος να την στηλιτεύσω για τον ρόλο που πρέπει να έχει ένας προπονητής. Κατά την άποψη μου δεν υπήρξε καμία πρόκληση».

Για το παιχνίδι: «Τελείωσε» στο 2-0 και στη λάθος υπόδειξη του διαιτητή. Ξέραμε εκ των προτέρων ότι θα αντιμετωπίσουμε μια πολύ παθιασμένη ομάδα που καιγόταν για βαθμούς. Στο πρώτο 20λεπτο ο αντίπαλος ήταν πολύ καλύτερος, μας πίεσε αρκετά από στατικές φάσεις. Μας αποδιοργάνωσε το γκολ όμως μετά βρήκαμε τα πατήματα μας και σημείο – κλειδί είναι το χαμένο πέναλτι γιατί αν ισοφαρίζαμε θα ήταν άλλο παιχνίδι. Το παιχνίδι τελείωσε στο δεύτερο γκολ και στην αποβολή όπου δεν έχω εικόνα αλλά από τον παίκτη μου ενημερώθηκα ότι η μπάλα ήταν μέσα και οι διαιτητές πρέπει να είναι προσεκτικοί. Στην συνέχεια, ήρθε μοιραία η ήττα και μας χαλάει την εικόνα που είχαμε τον τελευταίο καιρό».

Μοιραστείτε το: