18/06/2019
Βόλεϊ | Πέμπτη 10 Ιανουαρίου 2019 - 13:11

Βαρύ πένθος στην οικογένεια Ανδρεόπουλου

Έφυγε από τη ζωή η γυναίκα του τεχνικού της Εθνικής βόλεϊ και του Παναθηναϊκού και μητέρα του διεθνούς ακραίου * Συλλυπητήρια και από ΠΑΟΚ

Θλίψη προκαλεί στον κόσμο του βόλεϊ και όχι μόνο η είδηση του θανάτου της συζύγου του τεχνικού της Εθνικής βόλεϊ και του Παναθηναϊκού Δημήτρη Ανδρεόπουλου, Νικολέτας Αρβανίτη και μητέρας του διεθνούς ακραίου, Χαράλαμπου.

Στο πλευρό της οικογένειας στέκεται η Ομοσπονδία βόλεϊ και ο Παναθηναϊκός, αλλά και άλλες ομάδες.

Η συλλυπητήρια ανακοίνωση της Ομοσπονδίας την Πέμπτη (10/1) αναφέρει: «Ο πρόεδρος Γιώργος Καραμπέτσος και το διοικητικό συμβούλιο της Ε.Ο.ΠΕ. εκφράζουν τα θερμά τους συλλυπητήρια για την απώλεια της Νικολέτας Αρβανίτη, συζύγου του Ομοσπονδιακού προπονητή Δημήτρη Ανδρεόπουλου και μητέρας του διεθνή ακραίου Χαράλαμπου Ανδρεόπουλου.

Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τη σκεπάσει».

Από την πλευρά του ο Παναθηναϊκός αναφέρει: «Ο Πρόεδρος, το Διοικητικό Συμβούλιο και σύσσωμος ο Παναθηναϊκός Αθλητικός Όμιλος εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια και τη βαθιά του οδύνη για το χαμό της Νικολέτας Αρβανίτη, συζύγου του προπονητή της ομάδας βόλεϊ ανδρών Δημήτρη Ανδρεόπουλου και μητέρας του αθλητή του «τριφυλλιού» Χαράλαμπου Ανδρεόπουλου.

Ολόκληρη η οικογένεια του Παναθηναϊκού συμμετέχει στο βαρύ πένθος και βρίσκεται δίπλα στην οικογένεια Ανδρεόπουλου.

Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τη σκεπάσει».

Τα συλλυπητήριά του έστειλε και ο ΠΑΟΚ: «Ο Πρόεδρος και τα στελέχη του @PAOKVOLLEY εκφράζουν τα θερμά τους συλλυπητήρια, στην οικογένεια του Ομοσπονδιακού τεχνικού και προπονητή του Παναθηναϊκού, κ. Δημήτρη Ανδρεόπουλου, για την απώλεια της συζύγου του».

Μοιραστείτε το: