18/06/2019
ΑΕΚ | Πέμπτη 10 Ιανουαρίου 2019 - 09:01

Λυμπερόπουλος: «Η ΑΕΚ δεν φέρεται σε κανέναν εκδικητικά»

Η ατάκα του τεχνικού διευθυντή της Ένωσης στον Σιμόες

Μετά το αίσιο τέλος με τον Τάσο Μπακασέτα και ο Αντρέ Σιμόες φέρεται να σκέφτεται να καθίσει ξανά στο τραπέζι των συζητήσεων με την ΑΕΚ.

Η πρόταση που περίμενε από το εξωτερικό δεν τον ικανοποίησε και έτσι δεν αποκλείεται να ανανεώσει και αυτός το συμβόλαιό του.

Βέβαια, θα πρέπει πρώτα αυτός να δείξει καλή διάθεση και μέχρι στιγμής δεν έχει κάνει κάποια ουσιαστική κίνηση, παρά μόνο κάποια βήματα.

Ο Νίκος Λυμπερόπουλος ήταν ο άνθρωπος που είχε καταλυτικό ρόλο και στην υπόθεση του Μπακασέτα και βάζει το... χεράκι του και εδώ.

Ο τεχνικός διευθυντής της Ένωσης φέρεται να είπε μεταξύ άλλων στον Πορτογάλο: «Είδες τι έγινε και με τον Τάσο, η ΑΕΚ δεν φέρεται σε κανέναν εκδικητικά».

Αν τελικά ο Σιμόες κάνει κίνηση, τότε αναμένεται να ξεκινήσουν οι συζητήσεις από μηδενική βάση, με την Ένωση να ου κάνει λογικά μια πρόταση ανάλογη με την τελευταία, δηλαδή περί τα 450.000 ευρώ τον χρόνο.

Ο Πορτογάλος θέλει 750.000 ευρώ, αλλά αυτά τα χρήματα δεν τα βρήκε ούτε στους Άραβες, συνεπώς θα πρέπει να βάλει νερό στο κρασί του...

Μοιραστείτε το: