18/06/2019
Κύπελλο Ελλάδας | Τρίτη 8 Ιανουαρίου 2019 - 22:27

Μάντζιος: «Έχουμε να αντιμετωπίσουμε κάποιες περίεργες συμπεριφορές παικτών μας»

Ο τεχνικός του Πανιώνιου αναφέρθηκε σε κάποια εσωτερικά προβλήματα που πρέπει να αντιμετωπίσει

Ο Πανιώνιος έφυγε από την έδρα του ΠΑΣ Γιάννινα με την ισοπαλία (1-1).

Ο Άκης Μάντζιος αναφέρθηκε στα προβλήματα που έχει να αντιμετωπίσει με τις συμπεριφορές των παικτών του και στάθηκε στις απουσίες κάποιων βασικών μονάδων.

Η συνέντευξή του την Τρίτη (8/1):

«Καλή χρονιά σε όλους. Ήταν ένα παιχνίδι σε πολύ κακό αγωνιστικό χώρο, που ήταν επικίνδυνος μπροστά από τους πάγκους, λόγω της παγωνιάς. Από άποψη ποιότητας ήταν ένα μέτριο παιχνίδι, με λίγες φάσεις και καμία κλασική. Ίσως πριν το 1-0 είχαμε εμείς την πιο κλασική ευκαιρία με τον Κούρντι. Ισοφαρίσαμε γρήγορα, αλλά μετά έγινε ματς με πολλές μονομαχίες και χωρίς παραγωγή φάσεων.

Δίκαιο το αποτέλεσμα και σημαντικό το εκτός έδρας γκολ που μας δίνει προβάδισμα, αλλά εμείς πρέπει να επικεντρωθούμε στον φορτωμένο μήνα που έχουμε στο πρωτάθλημα.

Ταλαιπωρούμαστε εσωτερικά με συμπεριφορές περίεργες από κάποιους ποδοσφαιριστές. Θα είναι δύσκολη περίοδος να διαχειριστούμε κάποια πράγματα. Μας λείπουν και πολλοί παίκτες που στηρίχτηκε η ομάδα στον α’ γύρο, αλλά τα παιδιά δώσανε σήμερα τον καλύτερο εαυτό τους. Συγχαρητήρια σε όλους».

Για το αν έπρεπε να γίνει ματς: «Αυτό το αποφασίζουν οι αρμόδιοι. Γίνανε προσπάθειες από τους ανθρώπους του γηπέδου. Δεν ξέρω αν έπρεπε να καθαριστεί πιο νωρίς ή έγινε σωστά σήμερα αυτή η διαδικασία. Πάντως ήταν ένα δύσκολο γήπεδο, είχε πάγο από την πλευρά των πάγκων».

Για το τι ακριβώς συμβαίνει στα αποδυτήρια και αν σκοπεύει να πάρει μέτρα: «Ξέρουμε ότι έχουμε θέματα με παίκτες. Δεν είναι κάτι κρυφό. Δεν μιλάω για επεισόδιο, αλλά υπάρχει το γνωστό θέμα με κάποιους παίκτες και υπάρχουν και απουσίες».

Αν εντόπισε τακτικές διαφορές σε σύγξριση με τον αγώνα πρωταθλήματος πριν τα Χριστούγεννα: «Ήταν αναμενόμενο να παίξει έτσι ο ΠΑΣ. Ήμασταν άριστα στημένοι. Κάναμε τότε κάποια ατομικά λάθη και μας κόστισαν την ήττα στο πρωτάθλημα. Δεν είχε πάντως, ούτε τότε ούτε σήμερα κλασικές ευκαιρίες ο ΠΑΣ».

Μοιραστείτε το: