06/06/2020
Πρωτάθλημα | Κυριακή 6 Ιανουαρίου 2019 - 13:34

Πάει για αναβολή το Δόξα Δράμας – Α.Ε. Καραϊσκάκης (pics)

To γήπεδο είναι καλυμμένο με χιόνι και τα χρονικά περιθώρια στενεύουν

Oλοταχώς για αναβολή... Η κακοκαιρία που πλήττει τη χώρα επηρεάζει και τη Β' Εθνική. Ήδη από το Σάββατο (5/1) οι οιωνοί δεν ήταν θετικοί για την αναμέτρηση της Δόξας Δράμας με την Α.Ε. Καραϊσκάκης που είναι να ξεκινήσει στις 15.00 της Κυριακής (6/1) και τελικά φαίνεται ότι πάμε ολοταχώς για αναβολή.

Οι «μαυραετοί» από το Σάββατο έκαναν αγώνα δρόμου για να είναι έτοιμος ο αγωνιστικός χώρος, όμως ο καιρός δεν είναι σύμμαχος. Το χορτάρι είναι σκεπασμένο από λεπτό στρώμα πάγου και από πάνω υπάρχουν είκοσι πόντων χιονιού.

Παράλληλα, η ΕΜΥ προβλέπει πολύ χαμηλές θερμοκρασίες μέχρι και την Τρίτη (8/1), συνεπώς η κατάσταση δεν αναμένεται να βελτιωθεί σύντομα.

Οι άνθρωποι της ΠΑΕ ζήτησαν από τις υπηρεσίες του δήμου Δράμας και της αντιπεριφέρειας του νομού να τους παρασχεθούν τα κατάλληλα μηχανήματα και προσωπικό για τον αποχιονισμό του γηπέδου, αλλά η απάντηση που πήραν ήταν αρνητική με την αιτιολογία της ανάγκης κάλυψης των υπαρχόντων προβλημάτων του δήμου και του νομού από την κακοκαιρία.

Η ΠΑΕ προσπάθησε από το πρωί των Θεοφανείων να λύσει το πρόβλημα με ίδια μέσα, αλλά γεωπόνος έβαλε... φρένο, σημειώνοντας ότι κάτι τέτοιο θα προκαλούσε αποκόλληση κομματιών του χλοοτάπητα και συνολική καταστροφή του.

Έτσι, απομένει πλέον ο επιτόπιος έλεγχος από τον διαιτητή της αναμέτρησης, με την εικόνα μέχρι στιγμής, όμως, να δείχνει ότι οι δύο ομάδες θα πρέπει να ανανεώσουν το ραντεβού του για τη Δευτέρα (7/1) βάσει κανονισμού και... βλέπουμε.

Πηγή φωτογραφιών: sportdrama.gr

Μοιραστείτε το: