24/02/2020
ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ | Τετάρτη 30 Μαρτίου 2011 - 13:26

Σοβαρά επεισόδια στη Ριζούπολη

Ενώ εξελισσόταν το ματς μεταξύ του Απόλλωνα και της Κορίνθου, οπαδοί των γηπεδούχων αντιλήφθηκαν την παρουσία του προέδρου της Παναχαϊκής Αλέξη Κούγια και του προπονητή των Αχαιών Ηλία Φυντάνη στα επίσημα της Ριζούπολης (είχαν προηγηθεί δηλώσεις του Κούγια πως ο Απόλλων είναι βρόμικη ομάδα).


Μεγάλη μερίδα της εξέδρας τούς πλησίασε και έπεσε ξύλο (τα επεισόδια ξεκίνησαν στο 11’ και κράτησαν για περίπου πέντε λεπτά), ώσπου τελικά Κούγιας και Φυντάνης φυγαδεύτηκαν και έφυγαν κακήν κακώς από το γήπεδο.

 

ΜΗΝΥΣΕΙΣ ΑΠΟ ΚΟΥΓΙΑ

Ο πρόεδρος της Παναχαϊκής Αλέξης Κούγιας προέβη στις ακόλουθες δηλώσεις μιλώντας στην ΕΡΑ ΣΠΟΡ: "Είχαμε ειδοποιήσει επίσημα τη διοίκηση του Απόλλωνα ότι θα είμαστε στο γήπεδο. Μπήκα στο 2' του αγώνα και εκεί που καθόμουν, ήρθε ο Βελλής από πίσω μου και μου έριξε μια κλοτσιά στο κεφάλι. Στη συνέχεια μας επιτέθηκαν ο Βενεδίκης και ο Συρίγος. Δεν το έκαναν οπαδοί, το έκαναν αυτοί οι τρεις και οι οπαδοί του Απόλλωνα μας αποδοκίμαζαν. Ο Βελλής φώναζε στους οπαδούς σκοτώστε τους, έτσι κι αλλιώς θα χάσουμε στην Πάτρα. Είμαστε χτυπημένοι πολύ άσχημα κι εγώ και ο Φυντάνης και ο παίκτης της Παναχαϊκής Κοχλιώτης, που ήταν μαζί μας. Είμαστε στο αστυνομικό τμήμα και θα κάνουμε μηνύσεις στους τρεις προαναφερθέντες. Δεν είχα πει ότι ο Απόλλων είναι βρόμικη ομάδα, αλλά ότι η νίκη του Απόλλωνα στον α' γύρο με εμάς ήταν βρόμικη. Ο διαιτητής άλλωστε εκείνου του αγώνα είχε τιμωρηθεί εν συνεχεία. Το περιστατικό δεν σημαίνει τίποτα για μένα, την Τετάρτη έχουμε έναν αγώνα γιορτή και θα πανηγυρίσουμε στο ματς με τον Απόλλωνα την άνοδό μας. Απευθύνω ανοιχτή πρόσκληση στους οπαδούς του Απόλλωνα να έρθουν και να δουν το παιχνίδι".

Μοιραστείτε το: