13/12/2025
ΑΕΚ | Τετάρτη 19 Δεκεμβρίου 2018 - 18:03

Έβγαλε πρόβλημα και ο Γιακουμάκης στην ΑΕΚ

Πολλοί απόντες για τον Ουζουνίδη εν όψει Βόλου

Έναν βαθμό χρειάζεται η ΑΕΚ για να τερματίσει στην πρώτη θέση του 2ου ομίλου του Κυπέλλου Ελλάδας, αν και βέβαια ο στόχος είναι η νίκη στο εκτός έδρας ματς της Πέμπτης (20/12, 15.00) με τον Βόλο.

Η προετοιμασία ολοκληρώθηκε με την προπόνηση της Τετάρτης (19/12), ωστόσο προέκυψε άλλο ένα πρόβλημα τραυματισμού για τον Μαρίνο Ουζουνίδη, που αφορά τον Γιακουμάκη.

Ο Κρητικός επιθετικός αισθάνθηκε ενοχλήσεις στον δεξιό ραπτικό μυ και προστέθηκε στο «κιτρινόμαυρο» ιατρικό δελτίο, εκεί που βρίσκονται και οι Οικονόμου, Μπακάκης, Μάνταλος, Άλεφ και Γαλανόπουλος.

Ο τεχνικός της Ένωσης έχει στην αποστολή τους εξής παίκτες: Τσιντώτας, Γιαννίκογλου, Γκάλο, Τσόσιτς, Τσιγκρίνσκι, Χουλτ, Σβάρνας, Γιαννούτσος, Αλμπάνης, Κλωναρίδης, Μπάμπης, Μοράν, Μπότος, Γιούσης, Λιβάγια, Γιαννιώτας, Πόνσε, Μπογέ.

Μοιραστείτε το: