22/04/2019
ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ | Τετάρτη 5 Δεκεμβρίου 2018 - 19:13

Έτοιμος να φωνάξει παρών ο Ντ’ Ούρσο για Αγρίνιο

Όλα δείχνουν ότι ο Ιταλός άσος του Απόλλωνα Σμύρνης θα είναι στη διάθεση Τεννέ εν όψει Παναιτωλικού * Ανοιχτή επιστολή Παπαγεωργίου με βολές

Ευχάριστες ενδείξεις στο μέτωπο των τραυματιών προέκυψαν στην προπόνηση της Τετάρτης (5/12) στον Απόλλωνα Σμύρνης.

Ο λόγος για τον Ντ’ Ούρσο (ΦΩΤΟ), ο οποίος ακολούθησε κανονικά μέρος του προγράμματος και πλέον αύξησε τις πιθανότητες για να είναι στη διάθεση του Μπάμπη Τεννέ εν όψει του δευτεριάτικου (10/12) εκτός έδρας ματς με τον Παναιτωλικό.

Αύτη η εξέλιξη είναι σημαντική με δεδομένο ότι τα προβλήματα δεν λείπουν, καθώς οι επίσης λαβωμένοι Σικαμπάλα, Κύργιας και Στάθης συνέχισαν με θεραπεία για μία ακόμα ημέρα.

Στο μεταξύ, τις τελευταίες εξελίξεις με την πρόσφατη συνάντηση του προέδρου της ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης, Παναγιώτη Μονεμβασιώτη με τη διοίκηση του Ερασιτέχνη για την παράδοση των μετοχών της ΠΑΕ, που δεν επέφερε αποτέλεσμα λόγω αδυναμίας του Γ.Σ. να αναλάβει αυτό το βάρος, θέλησε να σχολιάσει ο Κώστας Παπαγεωργίου με ανοιχτή επιστολή του.

Ο πρώην πρόεδρος της ΠΑΕ και του Ερασιτέχνη αφήνει βολές και συγκεκριμένα υποστηρίζει τα ακόλουθα: «Η συνταγή γνωστή και επαναλαμβανόμενη. Ωραία η παράσταση προς τον ερασιτέχνη Απόλλωνα, μετά τον Σταμάτη Βελλή. Με λίγα λόγια κλείστε τα στόματα.

Αυτά που έγιναν στο κυλικείο του συλλόγου και οι λέξεις που ειπώθηκαν από τα χείλη του πρώτου τη τάξει θεσμικού παράγοντα της ΠΑΕ, προς παραπονούμενους φιλάθλους, την περασμένη Κυριακή, είναι πρωτόγνωρα στην Ιστορία αυτού του Συλλόγου.

Με φιλικούς χαιρετισμούς

Κώστας Παπαγεωργίου».

Ανεξαρτήτως όλων, πάντως, ειδικά αυτή την εποχή, που γίνεται μια ύστατη προσπάθεια να γίνει το θαύμα και να παραμείνει η «Ελαφρά Ταξιαρχία» στη Σούπερ Λίγκα, ευχής εργόν θα ήταν να πέσουν από παντού οι τόνοι για να υπάρξει συσπείρωση και συμπαράσταση όλων των ανθρώπων του Απόλλωνα κοντά στην ομάδα πέρα και πάνω από πρόσωπα… Και αυτό είναι κάτι, που το εισπράττουμε καθημερινά από αρκετό κόσμο.

Μοιραστείτε το: