22/04/2019
ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ | Τετάρτη 5 Δεκεμβρίου 2018 - 18:42

Ανιγκό: «Χωρίς λογική εξήγηση δεν μου επέτρεψαν να ολοκληρώσω αυτό που ξεκίνησα»

Αιχμές κατά τη διοίκησης του Πανιωνίου άφησε ο Γάλλος τεχνικός

Εξελίξεις έφερε στον Πανιώνιο το βαρύ 4-1 από την ΑΕΛ, με τον Ζοζέ Ανιγκό να αποχωρεί από τον «κυανέρυθρο» πάγκο και τον Άκη Μάντζιο να τον διαδέχεται.

Πάντως, ο Γάλλος τεχνικός άφησε αιχμές κατά των διοικούντων για τον τρόπο που ήρθε το «διαζύγιο».

Με τοποθέτησή του την Τετάρτη (5/12) στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης δηλώνει άγνοια για τους λόγους που βρέθηκε στην πόρτα της εξόδου και σημειώνει πως δεν τον άφησαν να ολοκληρώσει το έργο του.

Παράλληλα, δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει τους πρώην παίκτες του για τη μεταξύ τους συνεργασία αλλά και τον κόσμο της ομάδας.

Αναλυτικά η δήλωσή του: «Κάποιες φορές στο ποδόσφαιρο, όπως και στη ζωή, συμβαίνουν πράγματα χωρίς καμία προειδοποίηση ή λογική εξήγηση. Το ποδόσφαιρο υπάρχει στη ζωή μου τα τελευταία 45 χρόνια και θα είναι πάντα κομμάτι του “παλμού” μου. Ωστόσο μετά και τις πρόσφατες εξελίξεις, σκοπεύω να επιστρέψω στο σπίτι μου και στην αγαπημένη μου οικογένεια και θα πάρω όλο τον απαραίτητο χρόνο για να ανασυγκροτηθώ και να προγραμματίσω τα επόμενα βήματά μου.

Από τον Ιούνιο του 2018 όταν και ανέλαβα προπονητής στον Πανιώνιο, αφοσιώθηκα και εργάστηκα σκληρά μαζί με τον βοηθό μου κ. Bernard Rodriguez στη δημιουργία μιας συμπαγής ομάδας, αποτελεσματικών και ψυχωμένων παικτών. Κάναμε καθημερινά δυνατές προπονήσεις και παλεύαμε σκληρά σε κάθε αγώνα για να πετύχουμε θετικά αποτελέσματα για τον Σύλλογο. Αποτελέσματα και βαθμούς που εξασφαλίζουν όχι μόνο την πορεία της ομάδας στην Σούπερ Λίγκα, αλλά την τοποθετούν κοντά στις πέντε πρώτες ομάδες της φετινής έως τώρα κατάταξης και μόλις 3 βαθμούς πίσω από την ομάδα που κέρδισε το περσινό Πρωτάθλημα.

Ως προπονητής μου ανατέθηκε μια συγκεκριμένη δουλειά να κάνω και όπως πάντα στη ζωή μου ήμουν αποφασισμένος να δώσω τα πάντα. Δυστυχώς για λόγους που δεν μπορώ να κατανοήσω, δεν μου επέτρεψαν να τελειώσω αυτό που ξεκίνησα.

Θέλω ειλικρινά να ευχαριστήσω τους ΠΑΙΚΤΕΣ της ομάδας για τη δέσμευση και την αφοσίωσή τους αυτούς τους 6 μήνες. Θέλω να ευχαριστήσω τους ΦΙΛΑΘΛΟΥΣ της ομάδας για την υποστήριξη και τον ενθουσιασμό τους σε κάθε αγώνα που δώσαμε μαζί. Σας εύχομαι καλή τύχη και επιτυχίες στο μέλλον!».

Μοιραστείτε το: