22/04/2019
ΛΑΜΙΑ | Τρίτη 4 Δεκεμβρίου 2018 - 22:23

Μιχαηλίδης: «Εξαίρετος αθλητής ο Μπαράλες, δεν είχε πρόθεση να τραυματίσει τον Πασχαλάκη»

Ο βοηθός του Μάκη Χάβου στη Λαμία υπεραμύνθηκε τον Αργεντινό επιθετικό

Η Λαμία κοίταξε στα μάτια τον ΠΑΟΚ τη Δευτέρα (3/12) ωστόσο ηττήθηκε με 0-1 σε ένα παιχνίδι το οποίο είχε αρνητικό πρωταγωνιστή τον Αλέξανδρο Τσαμούρη.

Την Τρίτη (4/12) ο Μπάμπης Μιχαηλίδης μίλησε στο «Metropolis 95.5» για τις αποφάσεις του διαιτητή από τον Σύνδεσμο Πειραιά, τονίζοντας ότι πάντα θα υπάρχουν δυσαρεστημένοι και ευχαριστημένοι.

Παράλληλα, αναφορικά με τη σκαριά του Μπαράλες στον Πασχαλάκη, ο βοηθός του Μάκη Χάβου ξεκαθάρισε ότι ο Αργεντινός φορ δεν είχε πρόθεση να χτυπήσει τον αντίπαλό του.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για τις αποφάσεις του διαιτητή Τσαμούρη: «Πάντοτε θα γίνονται αναφορές σε ευνοημένους και δυσαρεστημένους. Πήρε κάποιες αποφάσεις ο διαιτητής. Αυτά συμβαίνουν σε ένα παιχνίδι. Θα σταθούμε στην ουσία που είναι το παιχνίδι και όχι στη διαιτησία».

Για τη φάση του Μπαράλες με τον Πασχαλάκη: «Ο Μπαράλες είναι ένα παιδί που δε θα έκανε κάτι τέτοιο εσκεμμένα. Το διαβεβαίωσε και ο ίδιος σε συζήτηση μας σήμερα. Η ενέργεια είναι αντιαθλητική απλά τονίζω ότι η πρόθεση του δεν ήταν εσκεμμένη. Δεν είχε πρόθεση, υπήρχε υπέρμετρη προσπάθεια να διεκδικήσει τη μπάλα και τίποτα περισσότερο. Είναι ένας εξαίρετος αθλητής που δεν έχει δώσει δικαιώματα. Ήταν μια άτυχη στιγμή και για τους δύο παίκτες».

Για το γκολ που δέχθηκε η Λαμία: «Είναι μια φάση που μπαίνουν τα γκολ. Μια αδράνεια από τον αμυντικό και η ικανότητα του Βαρέλα έφερε το γκολ».

Για το εάν ο ΠΑΟΚ μπορεί να πάρει τον τίτλο: «Νομίζω ότι έχει όλες τις προϋποθέσεις από όλες τις πλευρές να πάρει το πρωτάθλημα. Σαν ομάδα όμως στηρίζεται στις ικανότητες κάποιων παικτών και λιγότερο στη λειτουργία ως ομάδας όπως συνέβαινε πέρυσι. Πιστεύω ότι θα βρει την ταυτότητα του η ομάδα και θα έχει καλύτερη εικόνα. Είναι το αδιαφιλονίκητο φαβορί. Και ο Ολυμπιακός δείχνει μια καλή λειτουργία και έχει και καλούς παίκτες».

Μοιραστείτε το: