22/04/2019
ΛΑΜΙΑ | Δευτέρα 3 Δεκεμβρίου 2018 - 22:52

Χάβος: «Δεν πήραμε αυτό που αξίζαμε...»

Δεν θέλησε να σχολιάσει το πέναλτι που δεν πήρε η ομάδα του ο τεχνικός της Λαμίας

Δεν κατάφερε να πάρει θετικό αποτέλεσμα η Λαμία κόντρα στον ΠΑΟΚ, με τον Μάκη Χάβο να τονίζει στη συνέντευξη Τύπου ότι δεν άξιζε να χάσει η ομάδα του.

Σε ό,τι αφορά το πέναλτι που δεν δόθηκε υπέρ των Φθιωτών, ο Έλληνας τεχνικός δεν θέλησε να το σχολιάσει, αναφέροντας αρχικά: «Για να κερδίσεις μια μεγάλη ομάδα όπως είναι ο ΠΑΟΚ πρέπει να τρέχεις περισσότερο από τον αντίπαλό σου, να μην τον φοβηθείς και να παίξεις επιθετικά όπως κάνεις απέναντι σε ομάδες του ίδιου επιπέδου με τη δική σου. Αυτά τα τρία πράγματα τα κάναμε αλλά είδατε ότι δεν πήραμε ούτε έναν βαθμό και αυτό με στεναχωρεί ιδιαίτερα. Είναι κρίμα για την προσπάθεια που έκαναν τα παιδιά αλλά και για τον κόσμο που θέλω να του πω ένα μεγάλο ευχαριστώ για την παρουσία και τη συμπαράστασή του. Δεν αξίζαμε αυτή την ήττα και δεν πήραμε αυτό που αξίζαμε.

Εμείς μπήκαμε στον αγώνα να παίξουμε δημιουργικό ποδόσφαιρο και να περιορίσουμε μια ομάδα που έχει δεδομένη ποιότητα. Δεν θέλω να σχολιάσω τη φάση του πέναλτι γιατί απαγορεύεται να μιλώ για διαιτησίες γιατί υπάρχει και κίνδυνος τιμωρίας. Στο δεύτερο μέρος ήρθε ένα κρύο γκολ για εμάς από μια στημένη φάση. Και στο ποδόσφαιρο πλέον οι περισσότερες φάσεις για γκολ έρχονται από εκεί στα πλάγια, αλλά δεν μπορέσαμε να το αντιμετωπίσουμε».

Ενώ για το ότι η αποβολή του Κάνιας δεν λειτούργησε θετικά για τη δική του ομάδα, σημείωσε: «Μπορεί να φαίνεται οξύμωρο, αλλά αυτό συνέβη. Γιατί μπορεί εμείς να είχαμε παίκτη παραπάνω, αλλά ο ΠΑΟΚ οργανώθηκε πολύ καλά στην άμυνα και δεν βρήκαμε τρόπους να την αντιμετωπίσουμε. Δεν βρήκαμε λύσεις και ευκαιρίες με εξαίρεση μια φάση.

Αλλά το χειροκρότημα του κόσμου είναι σημαντικό για εμάς γιατί είδε ότι κάνουμε μια προσπάθεια και οι αντίπαλοι μάς αναγνωρίζουν ότι παίζουμε καλό ποδόσφαιρο και αυτό θέλω να συνεχίσουμε να κάνουμε».

Μοιραστείτε το: