24/05/2019
Διαιτησία | Τετάρτη 14 Νοεμβρίου 2018 - 12:23

Είδε διαιτητικά λάθη στο Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός ο Χούμπελ

O Aυστριακός πρόεδρος της Επιτροπής Παρακολούθησης δεν έμεινε ευχαριστημένος από τον Γιάκοτετ * Ικανοποιημένος από την ατμόσφαιρα στο «Γ. Καραϊσκάκης» * Ευχαριστημένος από τον Διαμαντόπουλο

Για καλό υποτίθεται ότι έχουν φέρει τους ξένους διαιτητές, αλλά ακόμα και αυτοί δεν είναι αλάνθαστοι.

Ο Ολυμπιακός έχει παράπονα από τη διαιτησία του Αντριέν Γιάκοτετ στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό και ο Χέρμπερτ Χούμπελ συμφωνεί.

O Aυστριακός πρόεδρος της Επιτροπής Παρακολούθησης βρέθηκε στο «Γ. Καραϊσκάκης» και δεν έμεινε ικανοποιημένος από την απόδοση του Ελβετού ρέφερι. Μιλώντας με τους συνεργάτες του εξέφρασε τον προβληματισμό του για τις αποφάσεις του διεθνούς ρέφερι, εντοπίζοντας λάθη.

Αντίθετα, έμεινε σε γενικές γραμμές ικανοποιημένος από την ατμόσφαιρα στο «Γ. Καραϊσκάκης». Του άρεσε η αντίδραση των φιλάθλων στον τραυματισμό του Διούδη, με το μόνο που τον... χάλασε να είναι τα πολλά καπνογόνα.

Πάντως, αποχώρησε σοκαρισμένος από την εικόνα του άτυχου φιλάθλου του Ολυμπιακού, καθώς είδε τις προσπάθειες των γιατρών να τον σώσουν.

Ο Χούμπελ, πάντως, εμφανίστηκε απόλυτα ικανοποιημένος από τη διαιτησία του Αριστοτέλη Διαμαντόπουλου στο ΑΕΚ – Ατρόμητος, την οποία χαρακτήρισε σχεδόν αλάνθαστη, βλέποντας το ματς από κοντά.

Μοιραστείτε το: