20/04/2019
ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ | Παρασκευή 9 Νοεμβρίου 2018 - 16:02

Ο Λεβαδειακός πήγε… σχολείο

Παίκτες των Βοιωτών μοίρασαν σε μαθητές εισιτήρια για το ματς με τον ΟΦΗ

Την ευκαιρία να γυρίσουν τον χρόνο πίσω και να θυμηθούν τα μαθητικά τους χρόνια είχαν το πρωί της Παρασκευής (9/11) ποδοσφαιριστές του Λεβαδειακού.

Κάποιοι εξ αυτών επισκέφτηκαν για ακόμα μία φορά σχολεία της Λιβαδειάς μοιράζοντας στους μαθητές εισιτήρια για τον σαββατιάτικο (10/11) αγώνα με τον ΟΦΗ.

Παράλληλα, συνομίλησαν μαζί τους ενώ υπέγραψαν και πολλά αυτόγραφα.

Αναλυτικά το ενημερωτικό της ΠΑΕ Λεβαδειακός: «Για μια ακόμη φορά οι ποδοσφαιριστές του Λεβαδειακού επισκέφθηκαν την Πέμπτη τα σχολεία της Λιβαδειάς και μοίρασαν εισιτήρια στους μαθητές για τον αγώνα του Σαββάτου με τον Ο.Φ.Η. Αυτό πλέον έχει καθιερωθεί και στην συνείδηση της μαθητιώσας νεολαίας που περιμένουν πως και πώς να δουν από κοντά τους παίκτες και να πάρουν τα εισιτήριά τους…

Οι μαθητές λοιπόν είδαν  από κοντά τα ινδάλματά τους, συνομίλησαν μαζί τους και υποσχέθηκαν ότι θα δώσουν το βροντερό παρόν στο γήπεδο για να τους υποστηρίξουν και να συμπαρασταθούν. Από την πλευρά τους οι παίκτες της ομάδας τους μοίρασαν εισιτήρια, υπέγραψαν πολλά αυτόγραφα και υποσχέθηκαν τη νίκη στον κρίσιμο αγώνα του Σαββάτου.

H Π.Α.Ε. Λεβαδειακός ευχαριστεί θερμά τους διευθυντές και τους καθηγητές από το 1ο και το 3ο Γυμνάσιο, τον διευθυντή και τους καθηγητές από το 2ο Λύκειο καθώς επίσης και την διευθύντρια και τους καθηγητές  από το 2ο γυμνάσιο που κάθε φορά υποδέχονται την ομάδα στα σχολεία τους».

Μοιραστείτε το: